Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Urszulla 02:51, 02 lis 2012

Marzenko namnożyło się u Ciebie przedsięwzięć nieogrodowiskowych: kozaki, fartuszek,narty ale ogrodowiskowe nie pozostają w tyle: donice,kopanie za bigosik.....czy na odwrót?
Madzenka 07:53, 02 lis 2012

kaisog1 napisał(a)
....nie nadrobię strat.... matko.. jaki Pan Piotr???

Gosia o Panu Piotrze pisała Pszczółka ale gdzie, kiedy już nie pomne czy u Pszczólki, czy na wątku Spotkanie ogrodowiska na nartach czy u kogoś innego, bij zabij nie przypomnę
Madzenka 07:54, 02 lis 2012

Slawko napisał(a)
Ja ogólnie też nie ale pierwsze odcinki owszem, oglądałem z ciekawości Głośno w sumie było na internecie o tym fartuchu widocznie do Ciebie nie dotarło

Muszę zatem nadrobić zaległości
Madzenka 07:55, 02 lis 2012

Konstancja30 napisał(a)
Madżenka ... człowiek pójdzie siem wykąpać a potem literatura nie tknięta bo postów się namnożyło i jak to ogarnąć ???)) ... w życiu tej książki nie skończę ale jestem na bieżąco ... uffffffffff ... Ana proszę zapisz się ... będzie raźniej ... ... no i ta legenda stoku ... pan Piotr ... ... że o Maćku, który jakimś cudem nie odczuwa siły grawitacji nie wspomnę ... za to wspomnę obigosiku u Pszczółki ... bo jak nie wspomnieć ... i o miodku ... bo to jest argument )) ...

szybkiego piątku i łikend ))

Iza gdyby nie Twoje podsumowanie to odwiedzający by się pogubili
A dla mnie piątek może być wolny bo mam urlop
Madzenka 07:57, 02 lis 2012

Urszulla napisał(a)
Marzenko namnożyło się u Ciebie przedsięwzięć nieogrodowiskowych: kozaki, fartuszek,narty ale ogrodowiskowe nie pozostają w tyle: donice,kopanie za bigosik.....czy na odwrót?

Ula bigosik był za kopanie ae przerobiłam fartuszki za kopanie

Obiecuje zwolnić po 1000 czku i bardziej ogrodowo rozwijać wątek
sylllwia 08:45, 02 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

Ten tysiączek u Ciebie Madżenko to jeszcze przed świętami będzie
ana_art 08:52, 02 lis 2012

sylllwia napisał(a)

Ten tysiączek u Ciebie Madżenko to jeszcze przed świętami będzie

przed świętami, którymi? Swiętem Niepodległości?
Urszulla 08:56, 02 lis 2012

Proponuję w związku z wątkiem Marzenko otworzyć u Ciebie już tematykę dekoracji przedświątecznych.....to pójdzie szybko......a dekoracje domowe i ogrodowe......jest co wymyślać.
ana_art 09:08, 02 lis 2012

Konstancja30 napisał(a)
Madżenka ... człowiek pójdzie siem wykąpać a potem literatura nie tknięta bo postów się namnożyło i jak to ogarnąć ???)) ... w życiu tej książki nie skończę ale jestem na bieżąco ... uffffffffff ... Ana proszę zapisz się ... będzie raźniej ... ... no i ta legenda stoku ... pan Piotr ... ... że o Maćku, który jakimś cudem nie odczuwa siły grawitacji nie wspomnę ... za to wspomnę obigosiku u Pszczółki ... bo jak nie wspomnieć ... i o miodku ... bo to jest argument )) ...

szybkiego piątku i łikend ))

Izuś ja chętnie, nawet bardziej niż chętniej, jest jedno małe ale....z moim dobytkiem nie da się ot tak...pstryk i już to niezła wyprawa. Jechać z nimi na jeden dzień prawie 1300km to desperacja
malkul 10:18, 02 lis 2012

Marzenko i inne ogorodniczkomaniaczki jak znajdziesz chwilke to zajrzyj do mnie potrzebuje pomocy