Agacia
09:13, 04 lis 2012

Konkretna lista Marzenko, to lubię!

ooo to troszkę podziałałaś w ogrodzie. ja dzisiaj podobnie jak TY nie miałam ochoty na roboty ogrodowe, a jak poszłam to wypłukałam dwie taczki kamienia na rabatę. troche ogarnełam i wrociłam do domu. Upiekłam szarlotę i zrobilam galarete z nóżekzauwazylam, że jak nie pracuje w ogrodzie to więcej kszątam się w kuchni... oj bolesne to będzie....
Marzenko doczytałam, że tulipki chcesz posadzić do donic i zadołować. Proponuję te donice gdzieś schowac np w garażu to wczesniej zakwitną niż takie zadołowane w gruncie i wtedy siup na tarasik.
Poczytałam, za inspirację Konstancjową dziękuję.... też się troszkę zmęczyłam..... lecę myć podłogi... i też mi się nie kcem
PoczytałamDylematy bambusowe powróciły... o liście prac nie wspomnę, bo się rumieńcem oblałam, że w błogim lenistwie spędziłam dzień cały... jutro sadzę.. cebulki
o matko ty to wszystko w jeden dzień zrobiłaś??? od samego czytania poczułam się zmęczonaa ty coś pisałaś, że ci się nie chce
![]()
właśnie myślałam, czy ciachać lawendę, bo u mnie dość wyrosła, ale chyba zostawię na wiosnę