Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

aga_k 19:30, 03 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

Czasf się wreszcie wyciągnąć na ogród.... Nie chce mi sie dzisiaj czyżbym chora na umyśle była, bo na ciele zdrowam

Ja kcem słońce!!!!

to jak widzę same sprawy niecierpiące zwłoki, jestem dumna z Ciebie, że przegoniłaś lenia i wykonałaś kawał do dobrej roboty

Aga same niecierpiące zwłoki tzn cierpiące zwłoki leżą teraz na kanapie

Teraz niech leżą i odpoczywają.. zasłużyły
JulkAd 19:31, 03 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

Relaksuj się, bo zasłużyłaś...ja 3 godziny w drodze...ale relaks miałam rano....odpoczynek w wodach termalnych w Uniejowie - polecam - zwłaszcza późną jesienią i zimą

Julka za trzy tygodnie będe się pławić w SPA już się doczekać nie mogę

...szybko zleci...u mnie w tygodniu jest poniedziałek i piątek, nadążyć nie mogę
Madzenka 19:40, 03 lis 2012

Aga i Julka leże i odpoczywam ale lubię takie zmęczenie jeśli pogoda pozowoli to jutro trochę pofocę.
Ciekawe jak wytrzymamy tyle miesięcy bez pracy w ogrodzie???

Chociaż praca bedzie bo trzeba będzie okrywać, odśnieżać, cieniować a potem nawet się nie obejrzymy i zakwitną przebiśniegi a potem ciemierniki (czy odwrotnie)????
ana_art 21:50, 03 lis 2012

ooo to troszkę podziałałaś w ogrodzie. ja dzisiaj podobnie jak TY nie miałam ochoty na roboty ogrodowe, a jak poszłam to wypłukałam dwie taczki kamienia na rabatę. troche ogarnełam i wrociłam do domu. Upiekłam szarlotę i zrobilam galarete z nóżek zauwazylam, że jak nie pracuje w ogrodzie to więcej krzątam się w kuchni... oj bolesne to będzie....
kaisog1 21:52, 03 lis 2012

Marzena2007 napisał(a)

Marzena wcale się nie dziwię, że złamałaś się co do bambusów Jak czytam Twoja listę to mnie ściska..... wszystko to co napisałaś mam do zrobienia w Kubusiowie, no ale niestety nie wiem czy mi się uda....
W każdym razie napracowałaś się to i odpoczynek się należy

Gosiu a w przyszly weekend dasz rade ??? Czytalam prognozę i za tydzień znów mają być przymrozki, chyba zacznę róże kopczykować i hortensje okryję???

..no wlaśnie nie wiem..... a tu zima blisko
justi 22:00, 03 lis 2012

Marzenko doczytałam, że tulipki chcesz posadzić do donic i zadołować. Proponuję te donice gdzieś schowac np w garażu to wczesniej zakwitną niż takie zadołowane w gruncie i wtedy siup na tarasik.
Mala_Mi 22:07, 03 lis 2012

Poczytałam, za inspirację Konstancjową dziękuję.... też się troszkę zmęczyłam..... lecę myć podłogi... i też mi się nie kcem
ka1sia 22:10, 03 lis 2012

Pracowitą sobotę miałaś Marzenko W takim razie milego odpoczynku życzę
Evchen 01:21, 04 lis 2012

Poczytałam Dylematy bambusowe powróciły... o liście prac nie wspomnę, bo się rumieńcem oblałam, że w błogim lenistwie spędziłam dzień cały... jutro sadzę.. cebulki
kasik778 08:46, 04 lis 2012

o matko ty to wszystko w jeden dzień zrobiłaś??? od samego czytania poczułam się zmęczona a ty coś pisałaś, że ci się nie chce

właśnie myślałam, czy ciachać lawendę, bo u mnie dość wyrosła, ale chyba zostawię na wiosnę