No witam, z rana Dzieci już w szkole, najmłodszy synuś zjadł śniadanko, teraz ja popjam kawkę, on kakałko z tym, że on ogląda bajki a ja co? No co? No spaceruję po twoim ogrodzie. Mam nadzieję, że nie przeszkadzam i obiecuję, że będę cichutko Próbuję rozszyfrować układ twojego ogrodu, to może uda mi się stworzyć coś podobnego u mnie. Zastanawiam się, czy gdybym porobiła takie wyspy zamiast tych śmiesznych fasolek, to czy byłoby to mniej więcej tak jak u ciebie? No to lecę na spacerek do twojego ogrodu jeśli można
Aneczka wiedziałam że cię tu spotkam , byłabyś oferma jakbyś ten wątek ominęła . tylko jedno ale ......o 2 w nocy ????? .
Viva - pozdrawiam . ja dzisiaj znowu u ciebie 100 raz i znowu coś podglądnęłam .jutro lecę szukać na rabatę nasionek pustynników , bo jak i ty zauważyłaś , w sprzedaży same suszki
No jak nie jak tak Alinko A taka godzina, bo normalnie mnie tak wkręciło, że oszaleję niedługo Już prawie nie śpię, a mój mąż to jak mnie wspierał, to tak mi się coś widzi, że niedługo komputer wysadzi w powietrze, bo już patrzeć nie może na to, że ledwo potem chodzę przez niedosypianie Często piszę w nocy gdy jestem na nocce i mam chwilę, ale wczoraj to przegięłam, bo nie dość że po nocce byłam, to jeszcze dobrowolnie drugą nockę w domu przed kompem waliłam No i kiedy tu spać?
O matko!! Przepadłam. Aneczka to przez Ciebie. Jak tu przylazłam tak przez kilka dni nie wyłaziłam.
Jak tu pięknie!!
Przychodzi mi na myśl hasło Viva NajpiękniejsiVivo, dzięki za te spektakl! Nominuję Cię do mojego konkursu najpiękniejszych ogrodów, przez które spać nie mogę
Aneczko, bardzo współczuję Ci bezsennej nocy , też tak czasem mam, że sen za nic nie chce przyjść.
Z tego co napisałaś najbardziej podoba mi się to zdanie, które tu zacytowałam. Oj jaj bardzo przydałby mi się taki ktoś do pomocy co umiałby plewić nie wyrywając kwiatków
Powoli i u Ciebie wszystko się wyklaruje, z bananków powstaną piękne rabaty