Bogdziu, może Edenka u Ciebie dopiero się rozkręca, a swoją drogą ona nie jest bardzo ochocza do wydawania masy kwiatów. Przypuszczam, że u nas jest jej trochę zimno.
Limki warte są posiadania. Jak robiłyśmy nasze pierwsze nasadzenia to wielu roślin jeszcze nie było z tych, które teraz królują w ogrodach
Z nornicami nic jeszcze nie robiłam. Całe lato do tej pory nie widziałam ich śladu w ogrodzie a teraz zauważyłam, że zaczął się już atak na mój ogród. Zauważyłam takie miejsca gdzie widać jak wgryzają się w rabaty. Rozmawiałam ze znajomym, który ma ten sam problem, kupuje różne środki ale zupełnie nieskuteczne. Miałam zamiar teraz podsypywać im ale chyba nie ma sensu. Pozostają środki naturalne. Czy może być coś skutecznego? Mówisz, że może wrotycz? Ze strachem myślę o zimie.
Pozdrawiam Viva Kolorowy ogród na piasku
".....aby życie mi nie było obojętne, abym zawsze kochał to co piękne i na czyjejś dłoni pozostawił ciepły ślad" (autor nieznany)
Pozdrawiam Viva Kolorowy ogród na piasku
".....aby życie mi nie było obojętne, abym zawsze kochał to co piękne i na czyjejś dłoni pozostawił ciepły ślad" (autor nieznany)
Moja wygląda podobnie ale pnie się po drzewie i młodziak jeszcze z niej.Jak kupiłam nie miałam pomysłu gdzie ją posadzić.Teraz pewnie też dałabym przy pergoli
O róży białej napisałam u siebie
Jak zwykle pięknie u ciebie. Uwielbiam takie dywany z płożących roślin u stóp większych. Pięknie to wygląda. Napisz proszę co to za różana piękność na pergoli.