No właśnie. Jestem zła, bo kupiony był za niemałe pieniądze, miesiąc wcześniej zamawiany w ogrodniczym - miał być zwyczajnie przekorzeniony do wsadzenia w ogrodzie.
Zajrzałam poświątecznie Danusiu,
jak zawsze pracowita gospodyni pokazuje modelowo posprzątany ogródek. Szampanik się leje, z truskawkami booooooosko.
Danusi , często zaglądam do Ciebie choć przez wiele miesięcy nie wpisywałam się.
Cudne jest to, że jesteś i zawsze można tu zajrzeč, nacieszyć oczy popłakać ze śmiechu i człowiekowi zaraz lżej na duszy.
Gorąco pozdrawiam wszystkich ogrodowiczan i życzę cudownego sylwestra i spełnienia najpiękniejszych ogrodowych marzeń w Nowym 2013 Roku.........
Witaj Danusiu !!! jak zajrzałam do Twego ogrodu to zaraz mi lżej mam trzęsawkę przed zabiegiem 2 01 2013 ale usmiech mam .Zakręcona jestem i dlatego chcę wypić z Tobą szampana i chwytam kije i lecę nas pacer przed siebie.Oblecę Puławską i zapomnę o całym świecie-------ale nie o ogrodowisku o nie!!!!
Zyczę Tobie i Twojej Rodzinie WSZYSTKIEGO DOBREGO ----Jesteście WSPANIALI I ZYJCIE NAM STO LAT .Pozdrowienia