Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Sebek 21:29, 29 gru 2012

No tak - skleroza nie boli!
Jabeska 21:29, 29 gru 2012

Gardenarium napisał(a)
Ja bym chciała być blisko Wszystkich, ale jak się okazuje to i Wrocław wcale nie tak daleko

Danusiu i to właśnie sprawia, że jesteś taką niezwykłą Osobą. Kochasz nie tylko ogrody, ale kochasz też, albo może przede wszystkim ludzi. Dziękujemy
Monic 21:31, 29 gru 2012

Gardenarium napisał(a)

No proszę, pracowity grudzień masz, Danusiu

Mam pytanie - czy dość mocno obciosany korzeń serbskiego świerka o wys.2m (korzeń w siatce jutowej) ma szansę na przyjęcie?

To choinkowy świerk - więc loteria, ale można spróbować. Raczej kiepskie przewidywania mam

No właśnie. Jestem zła, bo kupiony był za niemałe pieniądze, miesiąc wcześniej zamawiany w ogrodniczym - miał być zwyczajnie przekorzeniony do wsadzenia w ogrodzie.
Gardenarium 21:54, 29 gru 2012

No tak, to się często zdarza, nieuczciwość sprzedawców, dlatego trzeba w październiku kupować

Instagram Ogrodowiska
Pola 22:23, 29 gru 2012

Zajrzałam poświątecznie Danusiu,
jak zawsze pracowita gospodyni pokazuje modelowo posprzątany ogródek. Szampanik się leje, z truskawkami booooooosko.
Danusi , często zaglądam do Ciebie choć przez wiele miesięcy nie wpisywałam się.
Cudne jest to, że jesteś i zawsze można tu zajrzeč, nacieszyć oczy popłakać ze śmiechu i człowiekowi zaraz lżej na duszy.
Gorąco pozdrawiam wszystkich ogrodowiczan i życzę cudownego sylwestra i spełnienia najpiękniejszych ogrodowych marzeń w Nowym 2013 Roku.........
Gardenarium 23:01, 29 gru 2012

Witaj Pola, właśnie patrzyłam na wpis dotyczący hortensji.
Dzięki za życzenia i miłe słowa

Instagram Ogrodowiska
Magda70 23:15, 29 gru 2012

Gardenarium napisał(a)
Dzięki Agnieszka, nalej kieliszeczek i posiedź z nami

Dziewczyny to jakaś telepatia czy co? Ja też dziś piłam szampana ...

A ogród w każdej postaci cudny
zawitka 09:41, 30 gru 2012

Witaj Danusiu !!! jak zajrzałam do Twego ogrodu to zaraz mi lżej mam trzęsawkę przed zabiegiem 2 01 2013 ale usmiech mam .Zakręcona jestem i dlatego chcę wypić z Tobą szampana i chwytam kije i lecę nas pacer przed siebie.Oblecę Puławską i zapomnę o całym świecie-------ale nie o ogrodowisku o nie!!!!

Zyczę Tobie i Twojej Rodzinie WSZYSTKIEGO DOBREGO ----Jesteście WSPANIALI I ZYJCIE NAM STO LAT .Pozdrowienia
Gardenarium 12:05, 30 gru 2012

Dziękuję wszystkim pijącym szampana i latającym z kijkami... i wszystkim.
Nowy Rok już blisko... a u mnie słoneczko i na plusie

Kilka fotek przybyło więc z rana i album na Facebooku. Polubcie go, może odezwą się Fani, czy mają śnieg w ogrodach.

http://www.facebook.com/ogrodowisko

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 12:08, 30 gru 2012

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies