Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Gabriela 16:16, 10 mar 2012

Z przyjemnością poczytałam sobie o wiankach i dekoracjach. Na spotkanie dekoracyjne pewnie się nie wybiorę, ale mam do ścięcia dużo pędów winorośli no i derenia, spróbuję więc sama zrobić sobie podład.
Stół z dekoracjami wygląda przepięknie, aż chce się tam wypić herbatkę. Oczywiście gorącą.
Gardenarium 16:19, 10 mar 2012

No właśnie myślałam o Tobie Joanko, żeby spodenek Wicio nie zamoczył czasem

Gabrysiu, mam nadzieję, że skoro mnie póki co nie udało się dojechać, to może Ty się wybierasz?

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 16:24, 10 mar 2012

darunia napisał(a)
Danusiu a bratki można już na dwór wystawić?

Bratki myślę, że można, bo one wytrzymują niskie temp. nawet przymrozki, jednak jeśli zapowiada się mróz - to lepiej zabrać na chwilkę.

Instagram Ogrodowiska
Joanka 16:37, 10 mar 2012

Twój ulubiony kolor Danusiu, dzisiaj były u nas w sprzedaży

agniecha973 16:43, 10 mar 2012

irena_milek napisał(a)
ojej ale dużo dzis porobicie, to już można powiedzieć, że ciepełko; u mnie tak arktycznie czuć, +2

Ireno, jestem zaskoczona, u mnie od rana +7 i to bez słońca, a ja bliżej gór jestem. Wczorajszy wieczór i popołudnie było prawdziwie wiosenne.
Madzenka 16:47, 10 mar 2012

Irence ktoś termometr do lodówki wstawił u mnie o tej porze było też +7 pewnie M aby szalona Dżirena nie robiła kolejnych zakupów do ogrodu A u Danusi jak zwykle pięknie, czyściutko i Witek szaleje z myjką
Elfik 17:08, 10 mar 2012

Gardenarium napisał(a)
Hortensje kusiły do tego stopnia, że nie omieszkałam już kilku zakupić Ciesze się jak dziecko

Danusiu, ciągle się gapię na to Twoje zdjęcie i ładuję sobie swoje zużyte akumulatory... Ciebie to aż się chce przytulić, tak, jak Ty tulisz te kwiaty...
siaaska 17:10, 10 mar 2012

Pięknie już czyściutko u Was w ogrodzie i dekoracje na tarasie śliczne. Teraz to już wiosna do Was szybko przyjdzie
U nas niestety jeszcze mokro i nie bardzo da się porobić porządków a takie miałam dzisiaj wielkie chęci. Temperatura już koło 11 tylko wiatr jeszcze troszkę zimny. Mam tylko nadzieję że z dnia na dzień będzie coraz lepiej
Pozdrawiamy wiosennie
Pola 17:57, 10 mar 2012

Danusiu, w twoim ogródku już pięknie, wiosennie, kompozycje na stole cudne oj wypiła bym przy nim kawkę. Mam nadzieję że w przyszły weekend będzie u nas pięknie i coś w ogrodzie zrobię. Dziś dzień minął na ustalaniu prac budowlanych jakie barierki na balkonie z przodu, wybierałam gzymsy wokół okien przed malowanie elewacji, czeka nas jeszcze wymiana dachu i fachowcy też dziś u nas zabawili.
anula_wn 17:59, 10 mar 2012

Danunia cała radosna z tymi kwiaciorami! nareszcie coś kwitnącego