Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Gardenarium 21:57, 10 lut 2013

Jakie śliczne są, warto było (Sylwii mówiłam o nich jak byłam) Dzięks.
Alem siem cieszem.
A jaka długość po całości ?

Instagram Ogrodowiska
Ozz 22:30, 10 lut 2013

Dzięki Danusiu - już się bałam, że za późno. Niestety mus ciąć.

Fajne spotkanko okołokrakowskie się odbyło, uprzedźcie następnym razem - będzie więcej szarlotek
Choć i więcej chętnych na morelówkę, taaa...
Pszczelarnia 22:38, 10 lut 2013

34 cale tj. 85 centymetrów.
Ewa 09:09, 11 lut 2013

Niby zima, a ciągle się coś dzieje fajnego I te plany podróżnicze ..... a czy Danusiu za meblami teakowyi też?
Gardenarium 09:30, 11 lut 2013

Pszczelarnia napisał(a)
34 cale tj. 85 centymetrów.

Ooooo.. to całkiem spore, będzie fajna ozdoba w moim prywatnym "muzeum"

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 09:31, 11 lut 2013

Ewciu, tak, jak pojadę busem to wtedy postaram się ściągnąć, bo w Polsce nie ma takich. Ale tylko dla siebie, nie do sklepu, to jednak za duży "biznes"

Instagram Ogrodowiska
Wieloszka 11:11, 11 lut 2013

Poczytałam i pooglądałam relację ze spotkania u Syli - jesteście oboje z Witkiem naprawdę niesamowici Zarażacie energią i optymizmem
Fotki zimowe z bukszpanowego absolutnie bajkowe, ale skoro poczułaś powiew wiosny Danusiu, to pewnie ten stan rzeczy nie potrwa już długo Na szczęście
Pozdrawiam!
ASUULEK 10:18, 12 lut 2013

Witaj Danusiu! (jeśli tak mogę się do Ciebie zwracać) To mój pierwszy post na forum.
Nie wiem jak ma zacząć bo mam tyle myśłi w głowie. Brak mi słów żeby opisać jak Cię cenię, ubóstwiam Twoje realizacje, pomysły i wszystko co tworzysz. Na tym forum już tak wiele pięknych rzeczy zostało powiedziane o Tobie i Twojej pracy że chyba nie wymyślę nic nowego.
Nie będe oryginalna i napiszę że jesteś PRAWDZIWĄ CZARODZIEJKĄ!!!!
Zarażasz wszystkich miłością do ogrodów, zaraziłam się i ja. Myślę, plnuję, projektuję i tworzę.... co prawda nieporadnia ale cieszy mnie to bardzo! Czekam wiosny jak nigdy. Piszę ten post też trochę dlatego że potrzebuję trochę Twojego ukieunkowania jeśli chodzi o kolorystykę kwiatów w doniczkach na parapecie. Nie znalazłam na forum takiej odpowiedzi. Mam dylemat. Elewację domu mam żółto- kremową w stylu dworkowatym.(coś jak Ania....lecę w kulki) Od ulicy mam cztery jednakowe okna i zawsze miałam czerwone pelargonie w doniczkach na parapetach. Chciałabym coś zmienić. Wiem ze ładna byłaby biel ale jakoś nie mogę sie przekonać do bieli. co by jeszcze pasowało, jakie kwiaty?
Wierzę Danusiu że mi pomożesz. Oj ale długi post...
Pozdrawiam serdecznie i przesyłam promyki słoneczka z południowej Polski
Urszulla 11:39, 12 lut 2013

Na miły dzień wpadam z cyklamenem kwitnącym od października

adom1206 11:58, 12 lut 2013

Z poranka pozdrowienia dla szefowej zostawiam