Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

grazyna 21:10, 18 lut 2013

Spotkanie dziewczyn tak uroczo romantyczne, jak za dawnych lat kobitki spotykały się by podziergać,
pocerować w grupie, przepisami, nasionkami wymienić się

Nie wspomnę o wnętrzach gospodyni o barku z naleweczkami Noooooo tip top

Druciana ogrodniczka - hit sezonu ! Jeszcze jak Szefowa ją "ubierze" ...................
Margolka 23:35, 18 lut 2013

Ale wam było fajnie! Super zdjęcia Danusiu! Pozdrawiam
Gardenarium 09:40, 19 lut 2013

romka napisał(a)

ale wiesz Danusiu, mnie to jedno zastanawia, jak Wy to robicie, że te nalewki u Was stoją.... na gości czekają... kurcze u nas to jeszcze się nie zrobi do końca jak już jej nie ma.... dużo muszę się uczyć nie tylko w kwestii ogrodu

Roma, tych nalewek jest zawsze z jednego gąsiora po kilka-kilkanaście sztuk, więc zapasy sobie stoją i się dostawia do "nalewkarni" czyli przyściennika. A nieraz w roku stoją 3 gąsiory na oknach, czasem coś wybuchnie, albo pęknie sobie taki gąsior

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 09:47, 19 lut 2013

Wróciłam do wspomnień Sebka i aż czuję prawie przerażenie że to już tak blisko ta wiosna.
Jak ja to wszystko ogarnę? Zapowiada się ostry początek sezonu

W zeszłym roku od marca robiliśmy ogród na piaskach
Ziemię rozkruszaliśmy koparką
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1669-ogrod-na-piaskach

Instagram Ogrodowiska
aniula 10:00, 19 lut 2013

Oj, chciałabym tak szybko zacząć rewolucję u mnie. Ale póki co jestem przerażona, bo nie mam jeszcze planu, nie wiem co i gdzie...
romka 10:08, 19 lut 2013

ja w tamtym roku oglądałam mój pierwszy ogrodowiskowy serial.... to był zimozielony ogród jakież to było fajne każdego wieczoru mieliśmy rodzinne ogladanie także jeśli o mnie chodzi to ja Ci Danusiu życzę duuużo pracy przez cały sezon!
i tak teraz pomyślałam, że wiosna, lato i jesień też, to taki czas, że ja wiecznie stoję w wielkim rozkroku miedzy pracą zawodową a tą wokół domu i zawsze wchodząc do pracy liczę godziny kiedy wyjdę na wolność
Syla 10:15, 19 lut 2013

Gardenarium napisał(a)
Wróciłam do wspomnień Sebka i aż czuję prawie przerażenie że to już tak blisko ta wiosna.
Jak ja to wszystko ogarnę? Zapowiada się ostry początek sezonu

W zeszłym roku od marca robiliśmy ogród na piaskach
Ziemię rozkruszaliśmy koparką
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1669-ogrod-na-piaskach

Dla mnie to będzie sezon pełnych niezapomnianych wrażeń z mnóstwem pozytywnych ogromnych emocji ...... już się kręcę na krześle

Spotkania u Ciebie są zawsze uroczo - miło - sympatyczne i trwają zdecydowanie za krótko ..... zawsze przeszkadza uciążliwy niedosyt pozdrawiam uczestniczki

Blat kuchenny w każdym ujęciu zachwyca .....
Syla 10:15, 19 lut 2013

ewalm 11:09, 19 lut 2013

Danusiu, druciana ogrodniczka jest super. Bardzo mi się podoba, nawet bez bukszpanu.

z podrowieniami dla Ciebie ogrodniczka moich sąsiadów:

kaisog1 11:57, 19 lut 2013

Sebek napisał(a)
Widzę na załączonych obrazkach, że spotkanie było bardzo udane Inaczej być nie mogło

A wiosna.....kiedyś przyjdzie
W zeszłym roku przyszła wcześnie

To fakt wiosna przyszła wcześniej ale i jesień przyszła bardzoooo szybko.... to już wole na wiosnę poczekać