Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

adom1206 15:33, 12 mar 2013

Danusiu ja w takim układzie szczęśliwej podróży ci życzę.Wracaj do nas szybciutko z masą zdjęć i odrobiną wiosny.
Syla 17:09, 12 mar 2013

Wianek superowski zima w ogrodzie również , choć nie o to nam przecież teraz chodzi.... Niech to ciepło już będzie !..... U mnie sypie intensywnie ..... Pozdrawiam i tak cieplutko
JulkAd 19:36, 12 mar 2013

Danusiu koniecznie z Holandii wiosnę przywieź, chociażby w fotkach...i odwiedź naszą Agatkę, bo Ona tam stęskniona naszych
Madzenka 21:32, 12 mar 2013

Gardenarium napisał(a)
Jabłka były na pięterku wśród starych mebli i w przyjemnym klimacie wybranym i sprawdzonym oczywiście przez Hanię wcześniej Tu nie weszłyśmy, tylko fotki koniecznie zrobiłam kontrolnie i rozpoznawczo, ale następnym razem mamy w planach.

Miałam przyjemność pracować z MG i podziwiam gust i talent w dokorowaniu wnętrz. To rzadko spotykany talent, dzięki któremu przepych Magdy nie jest kiczem. Wnetrza restauracji MG to cacuszka, z detalami wartymi kopiowania.
Leida 21:53, 12 mar 2013

Oj, nie wiem czy zdążymy do Holandii przed świętami bo doba dla mnie za krótka.

Ale do Niemiec juz szybciej i jak już to w okolice Monachium, bo będziemy startować z południa Polski. Więc znacznie bliżej Kasia do Ciebie niż do Agaty.

Ja też Madźenka mam takie zdanie jak Ty na temat MG. Że czasami coś co w innym miejscu byłoby kiczem w całości wygląda u niej świetnie. Tego talentu jej zazdroszczę bo ja nie mam go wcale. Ale przecież nie można mieć wszystkiego.

Wianki u Fukiera oglądam sobie zawsze jak tamtędy przechodzę. I za każdym razem są super.

A następnym razem jak przyjedziesz trochę wcześniej to zabiorę Cię Danusia w miejsce, które znają znajomi mojego dziecka nawet z Australii. Jak do niej przyjechali to pierwsze miejsce gdzie chcieli jechać to właśnie tam.
Sebek 23:48, 12 mar 2013

No piękny ten wianek - ale ja i tak czekam na Twój

A na fotki z cieplejszego zachodu czekamy cierpliwie

Sebuśkam
Slawko 23:50, 12 mar 2013

Sebek napisał(a)
No piękny ten wianek - ale ja i tak czekam na Twój

A na fotki z cieplejszego zachodu czekamy cierpliwie

Sebuśkam

Racja, wianek śliczny.
Hahaha, "Sebuśkam"... dobre To ja w takim razie Slawkuśkam i lecę do łóżka
Neska 23:56, 12 mar 2013

Slawko napisał(a)

Racja, wianek śliczny.
Hahaha, "Sebuśkam"... dobre To ja w takim razie Slawkuśkam i lecę do łóżka

Hihihi Chłopaki ale się uśmiałam.
monteverde 00:00, 13 mar 2013

Gardenarium napisał(a)
Wolno, ale weszło Czego się nie robi dla idei Facet w czerni wyleciał z restauracji, myślałam że mnie pogoni

Wianki bardzo bogate ale ja i tak wolę Ogrodowiskowe i naszej Kasi, zawsze możesz udawać turystkę, nic by nie zrobił pozdrawiam Danusiu, pozdrawiam Grzesia
Gardenarium 00:44, 13 mar 2013

Udawałam Aniu oczywiście

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies