Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Madzenka 08:26, 21 maj 2013

Gardenarium napisał(a)

Te moje nie mają odrostów, albo ich nie widać, bo podsadzone są cisami Elegantissima.

Ja tego lilaka do tej pory nie wypatrzyłam...
Pozdrawiam
mira 09:11, 21 maj 2013

Danusiu bardzo dziękuję Ci za zdjęcia u mnie, cieszy mnie to ogromnie bo mieć fotki fachowe to wielka radość.

Do tej pory nie mogę uwierzyć że mogłam mieć takich gości i raz jeszcze dziękuję - sprawiliście mi wielką frajdę.
Rano ubrałam kalosze i poszłam w łąkę za płotem na której spodobały Ci się chmury białego kwiecia
i na dobry tydzień pozwolę sobie wkleić Ci tu trochę tych łąkowych piękności

pozdrawiam
bella 15:36, 21 maj 2013

Danusia znowu zawracam głowę ale proszę o podpowiedz co nasadzic. pilnie potrzebuje zagospodarowac ten kawałek Proszę
anax 15:44, 21 maj 2013

Umarłam i jestem w raju.
Dałabym się oskalpować, za chociaż kawalątek takich kompozycji, jak Twoje. Niesamowite wrażenia i jeszcze te zastwienia kolorystyczne, które uwielbiam. Śledzę Twoje prace już od dawna i wszystkie są boskie, ale Twój prywatny ogród to prawdziwe mistrzostwo świata, aż chce się grzebać w tej ziemi

Pozdrawiam i idę pogrzebać w związku z tym.
AlicyaLK 16:28, 21 maj 2013

Danusiu, przybyłam odpocząć w Twoim ogrodzie Jest cudownie jak zwykle - czarna żeliwna waza szczególnie mnie urzekła... Ty to jednak masz prawdziwy dar!
I teraz tak sobie siedzę i dumam, że u mnie nie dość, że jeszcze nic nie ma, to do tego nie ma szans, aby kiedykolwiek było tak pięknie... No, ale cóż... mamy ogrodowisko, i ogród nie tylko bukszpanowy - tak więc zawsze można zaglądnąć do Ciebie
Pozdrawiam bardzo serdecznie
- Alicja
Ozz 21:49, 21 maj 2013

Kurczę, ja to sobie w brodę pluję, że zagapiłam się w tym roku jeśli chodzi o CHFS, bo pewnie po tej wystawie, życie już nigdy nie będzie takie samo
Donia72 22:05, 21 maj 2013

Dziękuję ślicznie za pomysł.
Najbardziej przypadły mi do gustu żurawki, bo ich nie mam. Tawuły i trzmielinę mam posadzoną wzdłuż wejścia do domu przy chodniku. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam serdecznie
Gardenarium 22:07, 21 maj 2013

Dzisiaj nagrywaliśmy Maję w ogrodzie w zimozielonym

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2252-zimozielony-ogrod-przy-bialym-domu?page=195#post_8

Instagram Ogrodowiska
Madzenka 22:40, 21 maj 2013

anax napisał(a)
Umarłam i jestem w raju.
Dałabym się oskalpować, za chociaż kawalątek takich kompozycji, jak Twoje. Niesamowite wrażenia i jeszcze te zastwienia kolorystyczne, które uwielbiam. Śledzę Twoje prace już od dawna i wszystkie są boskie, ale Twój prywatny ogród to prawdziwe mistrzostwo świata, aż chce się grzebać w tej ziemi

Pozdrawiam i idę pogrzebać w związku z tym.

Jak fajnie przeczytać odczucia jakie dosięgają czlowieka, gdy pierwszy raz zawita do ogrodu Danusi Wszyscy to przerabialiśmy

Nie mogę się doczekać Twoich nowych inspiracji po CHFSh
justi 22:44, 21 maj 2013

Ale fajnie, że mamy okazję obejrzeć zdjęcia z nagrywania Mai w ogrodzie. Później bardzoooooo miło się ogląda taki odcinek Dzięki