Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

justa35 21:44, 27 lip 2013

jestem zakochana w zdjęciach i ogrodzie
Milka 21:44, 27 lip 2013

ja też
21:47, 27 lip 2013
No i ja również
Mariusz 21:53, 27 lip 2013

Gardenarium napisał(a)

Mistrzostwo świata, nie da się tego skopiować. Kocham w takie obrazki patrzeć, nawet jeśli chciałby ktoś zrobić podobny projekt i realizować go na własnej platformie, to jest to niemożliwe, bo składa się na to praca wielu lat i potęzna praktyka, nie tylko projektancka, ale i pielegnacyjna.
Jeszcze sobie chwilkę popatrzę
Borbetka 22:26, 27 lip 2013

Jak korytarz luźny, to wkładam kawałki kory dla przytrzymania. Zawsze się złapie. Jestem zdesperowana bardzo, u mnie mokro cały rok. Podlewam niewiele, dżdżownic mnóstwo, to i kret szaleje. Kot jest leniwy i mu się nie chce wypatrywać jakiegoś kreta. Sama muszę radzić sobie, nie mam pomocy, to wypracowałam metodę. Sąsiad podsunął fajny pomysł z kulkami na mole. Mówił, że się kret wyniósł. To może być super metoda w zimie.
Gabrysia_ 22:36, 27 lip 2013

Gardenarium napisał(a)

Ale pięknie
Luki 22:40, 27 lip 2013

Danusiu po tych zdjęciach widać jak kochasz to robić bo są piękne.
Cały czas zachwycam się twoimi stożkami bukszpanowymi i cisem.
Postanowienie na ten rok to zakupić i zacząc formować stożki do swojego przyszłego ogrodu, który poza domem jest moim ogromnym marzeniem. Akurat chyba zdąże uformować takie ogromne okazy
Elfik 22:40, 27 lip 2013

Gardenarium napisał(a)
Noooo, bardzo się można zdenerwować i to człeka wyprowadza z równowagi a bezsilność ogarnia.
...o rany !!! ... nie jestem na bieżąco, więc czytam do tyłu, a tu TAKIE wieści! Danuś, po prostu płaczę nad Tobą! Że też i Ty musiałaś tego doświadczyć . To wprast nie do pomyślenia w Twoim ogrodzie!!! No skąd do Ciebie ta cholera przyczłapała? A może to jest tak...? On po prostu po raz pierwszy zobaczył takie srebrne kule, jeszcze trochę się im poprzygląda i pójdzie sobie . Tak będzie! Pocieszam Cię i obłapciam czule...
Magda70 23:01, 27 lip 2013

Gardenarium napisał(a)

Cudnie!!
Madzenka 23:50, 27 lip 2013

irena_milek napisał(a)
a to po prostu cudo! to własnie mnie przywiodło na Ogrodowisko u mnie hortki jakos późno, nie w takim stadium, jak u ciebie, ale wielkie sa i mnóstwo kwiatów, konieczne będą obręcze, takie jak widziałyśmy w Angli
edit; i jak patrze na to...to mam wrażenie bajzlowni u siebie

Jak się zdjęć idelanego ogrodu naoglądam to teź mam wrażenie, że wkolo mnie bajzlownia...