Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

noemi 12:55, 09 lis 2013

Danusiu , piękna przemiana podziwiam ...i marzę o takich kulach )))
anula_wn 14:11, 09 lis 2013

Chciałam uprzejmie poinformować wszystkich zainteresowanych i nie zainteresowanych , ze zajrzałam w biegu do Danusi, pomiędzy kursem ze szkoły, a kursem do lekarza w celu umówienia szczepienia Frania.... na szybko...ale wsiąkłam i nie dlatego , że padało, ale że pięknie (!!!) się robi (no nie mogło być inaczej ))

Wszystko przemyślane, linie równoległe do innych linii, w planach lustro (mam nadzieję, że nie zdradziłam tajemnicy) , kule obłędne, iglaki wieeeelkie ! no miodzio
ja nie wiem jak Danusia to robi....niby nic, a szczena opada.....

Dzisiaj słyszałam rano ekipę pracującą od 7 chyba..... (ale już ode mnie nic nie widać )
oj dzieje się !!!

Konstancja30 14:15, 09 lis 2013

Anuś ja Ci miejscówki zazdraszczam
anula_wn 14:21, 09 lis 2013

ha !
i będę na bieżąco ale będę "fszystko" Wam mówić
Gardenarium 14:32, 09 lis 2013

boguslaw_r_ napisał(a)
A jak pozbyłaś się krecika, ha.

Było o tym, Witek złapał (czatował Grześ 2 godziny siedząc na stołeczku i pijąc piwko i wywiózł do lasu

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 14:34, 09 lis 2013

Odnośnoe cyprysa (nie cyprysika tym razem) Goldcrest" to one będą dosadzone w donicach, zamiast tych kolunowych, bo się kolumny "rozjechały"

Miałam tak wiosną.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 16:41, 10 lis 2013

Marzenko, nie mam szczególnego pomysłu odnośnie tych iglaczków. One nie zimują, po prostu wymienię to, co niezbyt ładnie wygląda.

Instagram Ogrodowiska
Madzenka 16:44, 10 lis 2013

Gardenarium napisał(a)
Marzenko, nie mam szczególnego pomysłu odnośnie tych iglaczków. One nie zimują, po prostu wymienię to, co niezbyt ładnie wygląda.

Danusiu a czy takie same będą pasować do wysokich szarych donic? Mam 80 cm stozki i nie mam koncepcji co w nie wsadzić. Nie migę juz nigdzie kupić kul bukszpanowych a cyprysiki są zawsze u nas na giełdzie. Na razie mam chryzantemy ale w grydniu marzą mi się cyprysiki??
Gardenarium 16:44, 10 lis 2013

Chwilkę mnie nie było, bo mamy małe święto rodzinne, rodzina ma swoje najważniejsze prawa, a i ukulturalnić się trzeba było. Polecam Teatr Projekt i sztukę "Pod niemieckimi łóżkami". Byliśmy wczoraj wieczorkiem i uśmialiśmy się nawet. Gra Tamara Arciuch., Bartosz Opania, Bartek Kasprzykowski>

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 16:45, 10 lis 2013

Pewnie, ale nie przezimują choć u Irenki przetrwały, tylko nie wiem w jakim procencie są ładne. Zapytaj Irenki.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies