Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

zawitka 19:57, 07 sty 2014

Danusiu z pozdrowieniami w 3ci tysiaczek
makkasia 22:39, 07 sty 2014

Danusiu Wrocław pokazujesz..wiem, że muszę go zobaczyć
Nie mogę się doczekać Twoich wiosennych kompozycji na stole ..wtedy wiem, że nie ma wyjścia Wiosna, musi przyjść
gaby3003 22:48, 07 sty 2014

..........tego krasnalka to nie znalazłam......

.....wspaniały pomysł z nimi w roli głównej......

pomyslnosci w nowym roku 2014
Kasiek 22:52, 07 sty 2014

Danus gdzie jestes ?....Pozdrawiam bardzo slonecznie
efka 23:27, 07 sty 2014

Pani Danusiu a chryzantemy jak można samemu rozmnożyć i pielęgnować, tak żeby na 1 listopada mieć swoje. Ja zakupiłam pierwszy raz i gdy nastąpiły pierwsze przymrozki wzięłam do domu z donicą i na razie stoją w nieogrzewanym pokoju, mam w planie wyhodować własne ale co dalej, czy mam już pędy podciąć.
Nikita 02:23, 08 sty 2014

Witaj Danusiu – nareszcie do Ciebie dotarłam (wprawdzie to byłam tu ze 100 razy, ale incognito). Musiałam na początek ogarnąć tajniki forum, rozwiązać problem z avatarkiem, przywitać odwiedzających…..Dziś też nie mam za wiele czasu, więc wpadłam tylko do Ciebie. Chciałam Ci bardzo podziękować, że przywitałaś mnie „osobiście” i od razu doradziłaś w sprawie rabatki. Bardzo, bardzo dziękuję. Doceniam tym bardziej, że wiem ile masz pracy, ile wpisów na forum – a i tak znalazłaś dla mnie czas.
Odwiedzam Twój ogród już od dawna i nie powiem nic nowego stwierdzając, że jesteś niedościgniona w tym co robisz, po prostu mistrzostwo świata…..Wielu osobom doradziłaś i pomogłaś, dla wielu jesteś inspiracją….Wielki, wielki szacuj – dobrze, że jesteś Danusiu!!!
Chciałam zapytać przy okazji o harmonogram spotkań Ogrodowiska na 2014 rok.
Czy planujesz może jakieś spotkanie w łódzkim…(znowu Tracz, Szewczyk albo może Rogów) nie ukrywam, że chętnie bym zobaczyła Was wszystkich.
Na pewno będziesz w sierpniu na „Zieleń to Życie” – ja wybieram się na 100%.
Kończę, bo już środek nocy, do szybkiego zobaczenie, pozdrawiam cieplutko. Nikita.
Gardenarium 08:12, 08 sty 2014

Jestem, jestem, ale po długiej podróży nadrabiam sen. Coś mnie oczka przymykają się już koło 22, więc szkoda się męczyć. Już nie jestem taka wytrzymała jak w pierwszych latach istnienia Ogrodowiska, mogłam nie spać jeden dzień za drugim, teraz już tak się nie da

Całe szczęście, że mało snu potrzebuję. A Wy ile godzin śpicie?

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 08:21, 08 sty 2014

efka napisał(a)

Pani Danusiu a chryzantemy jak można samemu rozmnożyć i pielęgnować, tak żeby na 1 listopada mieć swoje. Ja zakupiłam pierwszy raz i gdy nastąpiły pierwsze przymrozki wzięłam do domu z donicą i na razie stoją w nieogrzewanym pokoju, mam w planie wyhodować własne ale co dalej, czy mam już pędy podciąć.

Produkcją chryzantem się nie zajmowałam akurat, ale wiem, że stare karpy przechowuje się do wiosny i potem sadzonkuje i przycina. Jest kilka sposobów ich uprawy, ale amatorsko jest to możliwe.

Poczytaj tutaj

http://www.perek.com.pl/dodruku/instrukcjauprawychryzantem.pdf

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 08:31, 08 sty 2014

Nikita napisał(a)
Witaj Danusiu

Chciałam zapytać przy okazji o harmonogram spotkań Ogrodowiska na 2014 rok.
Czy planujesz może jakieś spotkanie w łódzkim…
Na pewno będziesz w sierpniu na „Zieleń to Życie” – ja wybieram się na 100%.

Spotkania Ogrodowiska są ogłaszane w tym dziale https://www.ogrodowisko.pl/forum/31-spotkania
Są spotkania nieoficjalne,. w małym gronie, na zaproszenia osobiste, są spotkania że tak powiem jawne, dla wszystkich chętnych. Różne, różniste, są też wspólne wyjazdy. Wszystko zależy jak się to wszystko ułoży. Ogłaszamy chęć przyjęcia gości w tym dziale co podałam.

Teraz mamy najbliższe spotkanie w Białce (12 stycznia) a potem spotkanie na Gardenii (koniec lutego).

Link do harmonogramu spotkań w 2014 roku https://www.ogrodowisko.pl/watek/4048-harmonogram-spotkan-i-wyjazdow-ogrodowiska-w-2014?page=1#post_0

W sierpniu na Zieleni to Życie od 2 lat jestem w Jury wystawy, więc nie mam jak się spotkać bo chodzę po wystawie z szanowną komisją Ale przelotnie owszem, pogaduszki sobie ucinamy jak się spotkamy.

Osobiście zawsze zapraszam wszystkich do bukszpanowego, którzy chcą mnie odwiedzić specjalnie lub przy okazji wizyty w Warszawie.

Instagram Ogrodowiska
viva 09:46, 08 sty 2014

Danusiu, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, by przyniósł same radości

Dziękuję za moc inspiracji .