Gardenarium
14:58, 08 lut 2014
Kochani, nic nie było ciekawego, ani jednego ciemiernika, ani jednego wiosennego kwiatka godnego uwagi, jedynie cięte kwiaty z okazji Walentynek i dekoracji domu nabyłam. Jestem mocno rozczarowana
Ale cosik mam jednak
U mnie wiosna daleko, nawet zgodnie z życzeniem Marzenki chyba nie mam co liczyć na termin za dwa tygodnie, śniegu moc, temp. taka sobie
Ale nic to, niech wiosna przyjdzie, kiedy ma przyjść.. Aby tylko mrozy duże nie wróciły, mam w dobrym stanie turzyce, oby tak zostało, mniej wydam na uzupełnienie braków.
O dekoracjach w donicach to nawet nie myślę. Bluszcz zwinięty w koła zmarzł, może trawy przetrwają?
Mam nowe bibeloty, obeliski Wicio tworzy... może coś ciekawego się z tego tworzenia wykluje? Jeśli da się pokazać to w aranżacji ogrodowej - pokażę.
Głównie potrzebuję metalowych stożków, podpórek dla wysokich kwiatów, róż, pnączy i dla hortensji. Żeby mi się na bukszpanach nie kładła

Ale cosik mam jednak

O dekoracjach w donicach to nawet nie myślę. Bluszcz zwinięty w koła zmarzł, może trawy przetrwają?
Mam nowe bibeloty, obeliski Wicio tworzy... może coś ciekawego się z tego tworzenia wykluje? Jeśli da się pokazać to w aranżacji ogrodowej - pokażę.
Głównie potrzebuję metalowych stożków, podpórek dla wysokich kwiatów, róż, pnączy i dla hortensji. Żeby mi się na bukszpanach nie kładła

Instagram Ogrodowiska