Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Gardenarium 09:09, 10 lut 2014

Wejdź na początek wątku, zobaczysz ile ich mam.

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1528-ogrod-nie-tylko-bukszpanowy-czesc-ii

Natomiast obmyślam plan założenia nowego wątku w II części ilość odsłon zbliża się do 3 milionów, a I część do 2 milionów Oznacza to, że mało się odzywacie, ale dużo zaglądacie haha.

Instagram Ogrodowiska
eugenia_stef... 09:30, 10 lut 2014

Danusiu odbiera nam mowę na widok Twojego ogrodu hahaha przynajmniej mnie
Rzeczywiście Twoje bukszpany to nie tylko kule

U mnie bukszpan bardzo wolno rośnie , mam jeszcze malutki taki pstry ale ten to w ogóle przez 3 lata nic nie urósł
jotka 09:44, 10 lut 2014

Przyznaję, że ja często zaglądam i się nie odzywam ...Ale co tu pisać jak za każdym razem dech mi zapiera
Słoneczka Danusiu życzę takiego jak dziś u mnie
AgnieszkaW 09:56, 10 lut 2014

Danusiu, zaglądamy, zaglądamy. Z każdego kolejnego wątku też się bardzo ucieszymy. Śniegu jeszcze trochę u Ciebie jest, ale i on wkrótce zniknie. Pozdrawiam słonecznie
Sebek 10:01, 10 lut 2014

Danusiu - do Ciebie nie da się nie zaglądać - codzienne odwiedziny Twojego wątku to dla mnie oczywistość Średnio wychodzi Ci 1366 odsłon na jedną stronę wątku U nas też padało w nocy i jakby od razu czyściej się zrobiło Ciekawe czy bukszpany w donicach Ci przezimują?
Gardenarium 10:04, 10 lut 2014

Na razie dobrze wyglądają, ale jak wiadomo to o niczym nie świadczy Najważniejsze jest czy zaczną rosnąć, a tego jeszcze nie widać.
Ja wiem, obracam się obecnie w wątkach tematycznych, projektowaniu, a odwiedza pisze posty się chętnie u tych osób, co nas odwiedzili. a mnie w wątkach "ogrodowych" mało Ale ma to swój powód, więc musi tak być Liczę na Wasze wsparcie.

Instagram Ogrodowiska
Tess 10:05, 10 lut 2014

jotka napisał(a)
Przyznaję, że ja często zaglądam i się nie odzywam ...Ale co tu pisać jak za każdym razem dech mi zapiera

Jolu, mam to samo: zaglądam, podziwiam i nie piszę.
Dawno temu psałam, ale zawsze było to to samo: pieknie, cudnie, rewelacyjnie.
Nuda, Panie, nuuuuuuuuuuda
Miłego dnia, Dana
ewa004 10:15, 10 lut 2014

Danusiu ja tez na usprawiedliwienie napiszę ,że zaglądam codziennie, ale mało się odzywam ,bo cóż ja taki szaraczek wobec tych wszystkich mądrych głów mogę powiedzieć
Ale czytam ,oglądam i uczę się
mira 10:16, 10 lut 2014

Mam nadzieję ,że i do Ciebie dojdzie taka aura jak u mnie - 2 cudne dni ciepłe i słoneczne aż się chce i dziś w nocy mocny tak bardzo potrzebny deszcz - ranek wspaniały a teraz słońce i krokusy botaniczne kwitną
a wczoraj zastanawiałam się czy Danusia już za mycie ławki się bierze hehe a teraz już wiem - jeszcze zima jeszcze zmiany będą tak sobie powtarzam

pozdrawiam i słoneczka życzę
Gardenarium 10:17, 10 lut 2014

Nie tłumaczcie się, proszę, to nie o to mi chodziło Hehe, ja tylko analizuję liczby

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies