Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ivvvona 17:22, 10 lut 2014

Danusiu, Twój wątek to dla mnie codzienna lektura, bardzo przyjemna. U nas + 8 w południe i słońce. Wychodzą cebulowe, ale jeszcze nic nie kwitnie. Aż boję się myśleć co by było, gdyby jednak zima wróciła (odpukane). Pozdrawiam
Karolinek 17:24, 10 lut 2014

U nas na wybrzeżu śniegu już nie ma, dzisiaj ok. 10 stopni i cały dzień słońce. Odkryłam dzisiaj w trawie w ogródku i na rabatkach wychodzące z ziemi krokusy, narcyzy i hiacynty!!! To moje pierwsze w życiu cebulowe roślinki, cieszyłam się jak dziecko Pozdrawiam serdecznie i cieplutko!
Madzenka 17:56, 10 lut 2014

Danusiu ja z tych co stale zagladają i stale piszą , nawet gdy nie mają co pisać Jakoś sobie nie wyobrażam dnia na forum bez wizyty w "Bukszpanowym" Pierwszy wątek przeczytałam anominowo przez dwa tygodnie, gdy trafiłam na forum, z drugim jestem na bieżąco
Dla mnie wiosna zaczyna się nie od krokusów we Wroclawiu, ale od trąbienia u Ciebie, że czas myć kostke granitową i meble ogrodowe

Wrocław wreszcie pierwszy raz zachowuje się jak należy, czyli wita jako pierwszy w Polsce przedwiośnie, za chwile u Ciebie będzie tak cudownie prawiewiosennie.

Pozdrawiam i czekam w starterach na trąbienie nt mycia
malgorzata_s... 18:03, 10 lut 2014

Jeśli Wrocław nierzeczywisty to Podbeskidzie całkiem w tym roku kosmiczne Nie pamiętam takiej zimy coby łopaty śniegowe tylko ścianę podpierały Nie zapeszam, bo u nas to i w marcu dwa metry może nasypać.Pozdrawiam serdecznie.
gunia1990 18:53, 10 lut 2014

Danusiu mam pytanie a propo róż Czy miałaś kiedyś i co sądzisz o różach od Kordes? W tym roku zaczynam z bratem konkretne działania u niego na działce, a kolo Poznania jest szkółka, której właściciel ostatnio nam na wykładzie zachwalał ich róże A wolałabym jednak jakieś informacje z pierwszej ręki, jak juz kupować większe ilości
TeresaSz 19:01, 10 lut 2014

To chyba razem z Wrocławiem Poznań idzie w parze bo u nas od samego rana grzeje słońce, śniegu już ani śladu, a temperatura w słońcu dochodzi do 14 stopni. Cebulowe już wychodzą, aż się boję gdy przyjdą mrozy co się z nimi stanie.
jagoda99 21:28, 10 lut 2014

Danusiu pozdrawiam
U mnie zimno nawet jak sie ociepli zanim te chaldy sniegu stopnieja to bedzie Maj
Najgorsze jest ze nie ma co z nim zrobic oj oj oj z ta zima
Gardenarium 22:07, 10 lut 2014

gunia1990 napisał(a)
Danusiu mam pytanie a propo róż Czy miałaś kiedyś i co sądzisz o różach od Kordes? W tym roku zaczynam z bratem konkretne działania u niego na działce, a kolo Poznania jest szkółka, której właściciel ostatnio nam na wykładzie zachwalał ich róże A wolałabym jednak jakieś informacje z pierwszej ręki, jak juz kupować większe ilości

Guniu, zapytaj proszę AniDs bo ona chyba miała do czynienia, ja mam róże od Austina, Tam nie kupowałam więc nie mam prawa nawet się wypowiaqdać

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 22:11, 10 lut 2014

Dzisiaj przebijałam rowek na ulicy, bo przed furtką miałam jezioro

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 22:12, 10 lut 2014

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies