berolina
17:53, 08 kwi 2012
Ponieważ dzisiaj taki szczególny dzień, to postanowiłam się ujawnić
.
Danusiu! Twój ogród jest przepiękny, wiem, że powtarzam po innych, no ale inaczej się nie da!
Jestem na ogrodowisku od 2 tygodni i postanowiłam, że się ujawnię jak już przeczytam cały wątek o bukszpanowym nr 1, bo 2 już jestem na bieżąco, ale zostało mi jeszce 500 stron, więc jeszcze czasu trochę upłynie
. Szukałam inspiracji na przedogródek (moja zmora) i tak tutaj trafiłam. Cieszę się niezmiernie, bo już widzę, że czas na zmiany w moim chusteczkowym ogródku, który założyłam... latem ub. roku
. Nic to. Od tego czasu i tak już wiele razy przesadzałam rośliny. W niedalekim czasie założę swój wąteczek, żeby pokazać co udało już mi się zrobić.
Jeszcze raz gratuluję talentu, wiedzy i gustu. Jestem pod wielkim wrażeniem. Wszystkich witam i życzę radosnych świąt Wielkiej Nocy
Pozdr.
Ola

Danusiu! Twój ogród jest przepiękny, wiem, że powtarzam po innych, no ale inaczej się nie da!

Jestem na ogrodowisku od 2 tygodni i postanowiłam, że się ujawnię jak już przeczytam cały wątek o bukszpanowym nr 1, bo 2 już jestem na bieżąco, ale zostało mi jeszce 500 stron, więc jeszcze czasu trochę upłynie

Jeszcze raz gratuluję talentu, wiedzy i gustu. Jestem pod wielkim wrażeniem. Wszystkich witam i życzę radosnych świąt Wielkiej Nocy

Pozdr.
Ola