Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

noemi 20:32, 09 kwi 2012

Śliczne szafirki ... wiesz co Danusiu , pierwszy raz widzę białe ... są cudne
Joanka 20:34, 09 kwi 2012

A jak się mają Twoje żółte z ubiegłego roku?
anna_studio 23:47, 09 kwi 2012

Gardenarium napisał(a)

Witam.Podziwiam pani konsekwecję w ogrodzie, ale największe wrażenie wywarła na mnie spójność. Spójność ogrodu z architekturą domu, a nawet wystrojem wnętrza.To rzadkość. Tym bardziej doceniam. Trafiłam do pani ogrodu w grudniu, wprost z ''ogrodu Mai''. I najchętniej wcale bym z niego nie wychodziła...Jeszcze nigdy zima nie minęła mi tak szybko. Pozdrawiam, a z okazji świąt życzę miłości, siły i wiary (że cisów nie zabraknie) na każdy dzień.

Aniu, jakie to miłe, ale dlaczego dopiero teraz się ujawniasz hehe ?

Danusiu, nie uwierzysz...,ale z powodów czysto technicznych.Moja znajomość z komputerem, jakby to powiedzieć...była czysto powierzchowna,poniżej zera i to grubo poniżej.Uważałam komputer, internet, za pożeracz czasu, za SAMO ZŁO. Nie ma mnie na Naszej Klasie, nie ma na Facebooku, bałam się,że się uzależnię. A tyle cudownych ludzi w realu...Przyszła ''kryska na Matyska''.Wpadłam!

W realu, mam tylko jedną kumpelę, która tą pasję podziela,rzadko się widujemy, tu jesteś Ty i cała Armia Zakręconych Zielono. Mogę u WAS bywać codziennie...nawet w święta.

Nie masz pojęcia jak było mi trudno,... tak wzdychać do Waszych ogrodów, nie móc wyrazić swoich ''achów''...

Na szczęście mam syna, mój mentor wprowadził mnie w wirtualny świat...
Madzenka 00:13, 10 kwi 2012

Anna studio cudownie, że dołączyłaś do ogrodowiska. Takich zielono zakręconych na czele z Szefowa tu multum. Niech Twój mentor pomoże Ci założyć wątek będziemy Cię odwiedzac
mira68 08:03, 10 kwi 2012

Danusiu bardzo dziękuje że spojrzałaś na mój ogród dziś przedstawie plan oczywiście wysepka będzie jutro zlikwidowana liczę na dalsze podpowiedzi myślę że mnie też uda się stworzyć ogród który się będzie podobał.Pozdrawiam
Pwl 08:35, 10 kwi 2012

Gardenarium napisał(a)
Duże donice były opatulone potrójnie niektóre, ale nie dały rady ochronic przed mrozem, widać brązowy kolor

Podobno dziś już ostatnia mroźna noc w "naszym" rejonie, oby... ten mróz potrafi człowieka wykończyć.
Nie wspominając już o roślinach. Trzymaj się dzielnie Nie zawsze piszę ale wiedz że zaglądam często
do Ciebie. Niedościgniony wzór pięknego ogrodu. Pozdrawiam Serdecznie!
Gardenarium 14:57, 10 kwi 2012

Hehe, odkryłam i okazuje się, że od strony ściany, pomimo dużego mrozu - wszystko w porządku, odwrócę zatem hortensje tyłem do przodu

Instagram Ogrodowiska
Krys 15:03, 10 kwi 2012

To super Danusia ,że zupełnie nie przemarzły
Gardenarium 15:05, 10 kwi 2012

Trochę nie są "modelowe" ale da się wytrzymać Lecę porobić fotki krokusów, bo fajnie rozkwitły.

Instagram Ogrodowiska
Joaska 15:26, 10 kwi 2012

Danusiu a kiedy będziesz kończyła realizację ogrodu z lustrem??
ciekawie mnie efekt koncowy całości ogrodu mam taki niedosyt