Danusiu, nie uwierzysz...,ale z powodów czysto technicznych.Moja znajomość z komputerem, jakby to powiedzieć...była czysto powierzchowna,poniżej zera i to grubo poniżej.Uważałam komputer, internet, za pożeracz czasu, za SAMO ZŁO. Nie ma mnie na Naszej Klasie, nie ma na Facebooku, bałam się,że się uzależnię. A tyle cudownych ludzi w realu...Przyszła ''kryska na Matyska''.Wpadłam!
W realu, mam tylko jedną kumpelę, która tą pasję podziela,rzadko się widujemy, tu jesteś Ty i cała Armia Zakręconych Zielono. Mogę u WAS bywać codziennie...nawet w święta.
Nie masz pojęcia jak było mi trudno,... tak wzdychać do Waszych ogrodów, nie móc wyrazić swoich ''achów''...
Na szczęście mam syna, mój mentor wprowadził mnie w wirtualny świat...
Danusiu bardzo dziękuje że spojrzałaś na mój ogród dziś przedstawie plan oczywiście wysepka będzie jutro zlikwidowana liczę na dalsze podpowiedzi myślę że mnie też uda się stworzyć ogród który się będzie podobał.Pozdrawiam
Duże donice były opatulone potrójnie niektóre, ale nie dały rady ochronic przed mrozem, widać brązowy kolor
Podobno dziś już ostatnia mroźna noc w "naszym" rejonie, oby... ten mróz potrafi człowieka wykończyć.
Nie wspominając już o roślinach. Trzymaj się dzielnie Nie zawsze piszę ale wiedz że zaglądam często
do Ciebie. Niedościgniony wzór pięknego ogrodu. Pozdrawiam Serdecznie!