Gardenarium
10:13, 26 kwi 2012
Porobiła zaległą porcję zdjęć z mojego ogrodu i dziś pokażę.Taki piękny dzień wstał, aż się chce żyć i cieszyć słońcem choć różne zmartwienia zaprzątają głowę. Ale nic tam, nie damy się
Odpowiadam na miłe wpisy, za które dziękuję. Kochani jesteście
Duże buziole
i wszystkie uśmieszki 

Monic - Gosia odpowiedziała za mnie - tak jest godny polecenia i to jeden z moich ulubionych, bo ma taki elegancki i sztywny pokrój, a przy tym cienkie źdźbła, jest wysoki.
Bogda, dobra ziemia na start ale dobrta. nie sam torf wystarczy. Rób kompost ze skoszonej trawy i chwastów, będziesz miała jak znalazł do swojego wielkiego ogrodu
Zuzanka - witam w naszych progach i mam nadzieję, że sporo skorzystasz bo pięknych ogrodów do wzorowania się jest u nas ogromnie duuuużo
Zaglądaj najpierw do wizytówek, aby zobaczyć jakie style mamy w naszych ogrodach, jak się coś wyjątkowo spodoba to wchodzisz na pełny wątek
Widzę też, że znalazłaś znajomych z forum jak budowałaś dom
Ewciu, zdjęcia magnolii będą, ale nie wiem czy dziś mi starczy czasu
Admete - byłam w Twoim wątku tylko nie wiem czy już po zamieszczeniu tego rysunku, ale chyba to był Twój.
Ewo, właśnie dziś patrzyłam w miedziany kocioł, bratki kwitną, a miskant obserwuję, bo to jak na trawy za wcześnie wyrokować, ale ziemi miał dużo więc mam dobre myśli
Pozdrawiam i biorę się za zdjęcia.

Odpowiadam na miłe wpisy, za które dziękuję. Kochani jesteście

Monic - Gosia odpowiedziała za mnie - tak jest godny polecenia i to jeden z moich ulubionych, bo ma taki elegancki i sztywny pokrój, a przy tym cienkie źdźbła, jest wysoki.
Bogda, dobra ziemia na start ale dobrta. nie sam torf wystarczy. Rób kompost ze skoszonej trawy i chwastów, będziesz miała jak znalazł do swojego wielkiego ogrodu

Zuzanka - witam w naszych progach i mam nadzieję, że sporo skorzystasz bo pięknych ogrodów do wzorowania się jest u nas ogromnie duuuużo

Ewciu, zdjęcia magnolii będą, ale nie wiem czy dziś mi starczy czasu

Admete - byłam w Twoim wątku tylko nie wiem czy już po zamieszczeniu tego rysunku, ale chyba to był Twój.
Ewo, właśnie dziś patrzyłam w miedziany kocioł, bratki kwitną, a miskant obserwuję, bo to jak na trawy za wcześnie wyrokować, ale ziemi miał dużo więc mam dobre myśli

Pozdrawiam i biorę się za zdjęcia.
Instagram Ogrodowiska