Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Monic 12:18, 24 kwi 2012

Danusiu, czy miskant Gracilimus jest godny zakupu?
majkel0326 12:39, 24 kwi 2012

Podglądam,nadrabiam zaległości i pozdrawiam serdecznie
kaisog1 13:21, 24 kwi 2012

Monic napisał(a)

Odpowiem za Danusię - tak
Matka 14:42, 24 kwi 2012

kaisog1 napisał(a)

Odpowiem za Danusię - tak

Ja tez potwierdzam, choc nie widziałam go jeszcze w realu, ale juz sobie zapisaalm do zamówienia u naszego Mariuszka

Zakochałam się w trawach po uszy patrząc na rabaty u Szefowej, zwłaszcza w połączeniu z hortensjąA jak szybko un rośnie?i czy oprócz dobrej ziemi podczas sadzenia jeszcze cosik mu dać, żeby bylo mu dobrze na start?
zuzanka 19:01, 24 kwi 2012

Witam serdecznie Gospodynię Ogrodowiska, Właścicielkę zaczarowanego ogrodu - najpopularniejszego w Polsce, dobrze znanego i poza jej granicami.
Podczytuję wątek - jak setki osób ( o czym swidczy pokaźna liczba odsłon) - lecz nie miałam odwagi się ujawnić...aż do chwili kiedy spotkałam Danusię (całkiem przypadkowo) i korzystając z tej okazji zamienić z Nią kilka słów. Zachecona zaproszeniem postanowiłam dołączyć do grona Ogrodowiska - już nie podgladaczy
eliza3 20:26, 24 kwi 2012

Witam wszystkich forumowiczów, a wyjątkowo cieplutko i wiosennie szefową tego zaczarowanego miejsca w necie jakim jest ogrodowisko. Trafiłam tu jakiś czas temu i oczywiście spędziłam tu wiele dni i nocy podziwiając wiele pięknych ogrodów,a w szczególności cudowny ogród Danusi.
Danusiu jestem pod dużym urokiem Twojego ogrodu, a ponieważ jestem fanką programu 'Maja w ogrodzie', więc mam wrażenie, że znam Ciebie i Twój ogród od lat.
Bardzo bym chciała dołączyć do Waszego grona, bo atmosfera jest tutaj wyjątkowa. Skupiłaś wokół siebie ludzi życzliwych,pomocnych, a przede wszystkich kochających przyrodę i umiejących dzielić swoją pasję z innymi.
Serdecznie Cię pozdrawiam i mam nadzieję, że mój pierwszy post dojdzie, bo jestem kompletnie zielona w sprawach technicznych. Jak się trochę podszkolę to założę swój wątek.
Madzenka 06:48, 25 kwi 2012

Danusiu kiedy planujesz umieszczenie zdjęć z najnowszej realizacji? Z domu nowoczesnego? Przyznam się, że sie nie mogę doczekać nowego serialu w odcinkach, zwłaszcza, że sie niesamowicie zapowiada
Ewa 07:58, 25 kwi 2012

A zdjęcia magnolii Danusiu będą dzisiaj ?
Pozdrawiam
admete 08:34, 25 kwi 2012

Danusiu , miałam dac znać jak dostanę poprawiony projekt od mojego pana ogrodowego - termin już minął a okazało się że pan jeszcze sie za niego nie wziął .
Postanowłiłam sama coś narysować
W pierwszej chwili byłam dumna z tego szkicu ale teraz mam coraz więcej wątpliwości i sama nie wiem czy to jest dobry trop .

Jak znajdziesz chwilkę zajrzysz do mnie i spojrzysz na ten mój chyba niestety kiepski szkic???

Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Pszczelarnia 09:28, 25 kwi 2012

Danusiu, czy miskant w Twojej miedzianej donicy przezimował? Powiedz jeszcze jak z bluszczami tymi zwykłymi (które zaplatałaś razu pewnego) w donicy u Wiesi - przezimowały?