Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

ania_wesola 13:49, 02 lip 2012

Widziałam i słyszałam... jakże ciepły i młody głos Danusi. Gratuluję i podziwiam za ten zapał, życzliwość i otwartość))))))))
Milka 14:10, 02 lip 2012

Danusiu, wypadła wspaniale! no ogród wiadomo, że też
gratuluję

i kolejna 500 wystrzeliła!
kwiatuch dla ciebie

Ewcia88 15:17, 02 lip 2012

Jestem za aby Danusia bywała częściej w tv piekne te róże ahh ahh i ochh
boguslaw_r_ 15:29, 02 lip 2012

Moje najwyższe uznanie, widziałem pierwszy raz na żywo, głos super ciepły miękki,gdybym nie nagrał byłoby po obiedzie,. pozostali Ogrodolubni super, Oby częściej i więcej, chyba że to tylko zwiastun Gratulacje z kolejnej 500
monitka 09:07, 03 lip 2012

Danusiu gratuluję odcinka poświęconego Ogrodowisku Świetnie się to oglądało a jeszcze lepiej słuchało. Masz niesamowicie ciepły głos

gratuluję pięćsetnej strony i udanego wypoczynku

Ania 11:20, 03 lip 2012

Danusiu występ w Mai genialny , po prostu cała Ty , ciepła, konkretna, Gratuluję
znalazłam jeszcze takie Twoje zdjęcie, uważam, że wyszłaś genialne, ileż to radości przy takiej precyzyjnej robocie i ten wiatr we włosach ...

Wieloszka 11:25, 03 lip 2012

Danusiu gratuluję!!! Właściwie to już 1500 stron!!!
Azalka 14:53, 03 lip 2012

A ja się właśnie poryczałam. Prawdziwymi, mokrymi łzami
Z zachwytu, złości, bezsilności i ogólnej frustracji...
Zaczynam swoją ogrodową przygodę, przydomowy ogródek mam od roku. Kocham na zabój angielskie "cottage garden", w swoim mam naprawdę sporo angielskich róż.
Zasuwam w ogródku jak wół, obłożona książkami miotam się jak szalona - ale zupełnie nie wiem, "co z czym jeść", jak i czym uzupełnić różane rabaty i nie tylko... A tu takie cuda...
W życiu tego nie ogarnę
malwes 15:09, 03 lip 2012

Azalka napisał(a)
A ja się właśnie poryczałam. Prawdziwymi, mokrymi łzami
Z zachwytu, złości, bezsilności i ogólnej frustracji...
Zaczynam swoją ogrodową przygodę, przydomowy ogródek mam od roku. Kocham na zabój angielskie "cottage garden", w swoim mam naprawdę sporo angielskich róż.
Zasuwam w ogródku jak wół, obłożona książkami miotam się jak szalona - ale zupełnie nie wiem, "co z czym jeść", jak i czym uzupełnić różane rabaty i nie tylko... A tu takie cuda...
W życiu tego nie ogarnę

Ogarniesz Kochana z nami, ogarniesz - tylko załóż swój wątek, wrzuć zdjęcia - bo o ogrodzie nie da się rozmawiać ogólnie. Jeśli mamy pomagać, musimy znać Twoją problematykę.
Celina 09:44, 04 lip 2012

Oglądałam
Ciebie Danusiu jak i pozostałych z Ogrodowiska znam tylko wirtualnie a mimo to poczułam się jak wśród swoichgratuluję kolejnej setuchny i proszę o więcej.Pozdrawiam serdecznie