Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Kondzio 22:49, 26 wrz 2012

kaisog1 napisał(a)
...chyba jednak pójdę Dobranoc
idz idz jutro ogladniesz ja tez zaraz ide bo musze wstac o 5
myszorek 22:52, 26 wrz 2012

Pokazuj, pokazuj, ja kcem się znowu pozachwycać pięknem doskonałym.
Przetacznik 07:37, 27 wrz 2012

Danusiu udało się otworzyć plik z moją sesją? W sumie pięknie się udało, wrzuciłam tam ok 140 zdjęć. Mam nadzieję, że jesteś zadowolona.
Pozdrawiam Weronika

ps. Ciekawa jestem czy w przyszłości planujesz wykonać jakiś ogród, ale w swoim ulubionym stylu angielskim?
betysia 08:14, 27 wrz 2012

Danusiu....a ja dzisiaj w oczekiwaniu na nowe seriale ( zdjecia z twoich sesji )...sciskam mocno i zostawiam jesienne promyczki mojego slonka i zyczynia cudownego dnia....aby cie czyms szczegolnym bardzo milo zaskoczyl i sprawil wiele radosci ....

p.s
Danusiu edytuje bo zapomnialam o czyms....a mianowicie chcialam napomknac po cichutku,ze zakupilam hortensje Annabelle PINK ....rozowiusienka....
ania_wesola 10:21, 27 wrz 2012

Danusiu zauważyłam na Twoim ogrodzeniu bluszcz chyba albo winorośl, wygląda pięknie. Sama myślałam żeby obsadzić czymś takim siatkę , bądź w przyszłości ogrodzenie od strony frontowej. Tylko czy taki bluszcz nie niszczyłby w jakiś sposób tej siatki, czy ją trzeba by było jakoś zabezpieczyć?
Martek 10:28, 27 wrz 2012

Ja przekonana,że jestem w wątku Bogdzi myślę sobie ,ale się Danusia tu rozgadała no i oczywiście eureka )))))))))))

Kto nie lubi oglądać ja też się chętnie załapię na pokaz galerii .
Miłego dnia Danuta
Gardenarium 10:40, 27 wrz 2012

Przetacznik napisał(a)
Danusiu udało się otworzyć plik z moją sesją? W sumie pięknie się udało, wrzuciłam tam ok 140 zdjęć. Mam nadzieję, że jesteś zadowolona.
Pozdrawiam Weronika

Nie umiem

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 10:42, 27 wrz 2012

ania_wesola napisał(a)
Danusiu zauważyłam na Twoim ogrodzeniu bluszcz chyba albo winorośl, wygląda pięknie. Sama myślałam żeby obsadzić czymś takim siatkę , bądź w przyszłości ogrodzenie od strony frontowej. Tylko czy taki bluszcz nie niszczyłby w jakiś sposób tej siatki, czy ją trzeba by było jakoś zabezpieczyć?

Bluszcz na siatce marznie z powody przewiewu i metalu, ale można spróbować, nie polecam jednak, Zrywanie go to horror potem

Instagram Ogrodowiska
Milka 10:49, 27 wrz 2012

a ja mówię dzień dobry i życzę słońca, bo u mnie okropnie!
magos 11:09, 27 wrz 2012

Danusiu mówisz o bluszczu czyli Hedera?Ja właśnie puściłam po siatce i mi przemarzł.A teraz dałam winobluszcz.Zimę przetrwał, chociaż trochę przemarzł, ale ładnie odbił i tak pięknie się teraz przebarwił.dosadziłam więcej.Mam nadzieję, że winobluszcz pięciolistkowy da dalej radę na wietrze i przewiewie?