Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Sebek 10:05, 30 paź 2012

Oooo - nowy ogród jest robiony przypomina mi bardzo ogród nowoczesny, ale tam ładniejszy bonsai był Tak czy inaczej będzie ślicznie jak wysypiecie żwir i korę - albo dwa kolory żwiru?
betysia 10:07, 30 paź 2012

Danusiu....jak dzisiejszy nastroj?????????????
jesli nadal chandra, to wlasnie pora na herbatke z cytryna, miodem i imbirem!!!!!
co ty na to???????????
i jeszcze bagietka z konfitura malinowa zostala....
...jak to nie poprawi choc ciut nastroju to....to bede musiala cos innego wymyslec najwyzej...
tuliskam malinowo i sciskam cieplutko.....
Gardenarium 10:15, 30 paź 2012

Betysiu. na śniadaniu mam gościa, kuzyn z lotniska przywieziony. Jest i nocował..zbiera się do wyjazdu do Olsztyna, a ja jeszcze w rozsypce, dopiero się pozbieram za chwilę..Grześ krzyczy, że wody nie ma Wczoraj prądu, dziś wody, no to jak tu normalnie funkcjonować?

Instagram Ogrodowiska
betysia 10:20, 30 paź 2012

Danus....oj to ja chyba meliski zaparze....
no nic, trzeba przetrzymac skomulowany atak rzeczy niezaleznych od nas....
Trzymam kciuki aby wszystko jak najszybcie zaczelo wracac do normy....w razie co, chwila przerwy, ulubiona czekolada i ...ulubiona piosenka...a reszta nie ucieknie....
Pszczelarnia 10:22, 30 paź 2012

Gardenarium napisał(a)
Betysiu. na śniadaniu mam gościa, kuzyn z lotniska przywieziony nocował..zbiera się do wyjazdu do Olsztyna, a ja jeszcze w rozsypce, dopiero się pozbieram za chwilę..Grześ krzyczy, że wody nie ma Wczoraj prądu, dziś wody, no to jak tu normalnie funkcjonować?

Danuś, nie da się. Trzeba przeczekać.
Gardenarium 10:23, 30 paź 2012

malwes - przy najbliższej okazji Zdzisław pomacha do Ciebie, Gosia ma już w nadmiarze

mira, Urszulla - dziękuję, tego jednak muszę się jeszcze uczyć, mam takie plany (kurs fotograficzny)

monteverde - dzięki za odwiedzinki, ja także zaglądam

Agacia - to niezła prognoza, zawsze sprawdzam i z reguły się zgadza

zuza12 - jedyną wadą tulipanowca jast jego kruchość, w czasie burzy obserwuję co będzie tym razem (dwa razy się wyłamał przewodnik)

Sebek - właśnie tym inwestorom tamten się nie podobał, woleli podobnego do ogrodu Zimozielonego - to z tej samej serii. Żwiry już są i "przechodzenie" kulek z jednego sektora na drugi i śliczne jarzeniowe berberysy i wrzosy też.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 10:25, 30 paź 2012

Muszę jechać w miasto, ale jak bez umycia zębów i ślipków? Mus szukać wody w czajniku

Instagram Ogrodowiska
Wieloszka 10:37, 30 paź 2012

Gardenarium napisał(a)

Może i ja nie jestem do końca normalna, ale te zdjęcia jak dla mnie przebijają wszystkie bajecznie ocukrowane roślinki w bukszpanowym
Jak ja uwielbiam takie klimaty! Bonsai, bukszpany, cisy, równiutko, geometrycznie! Miodzio, choć widać dopiero skrawek ogrodu Doczytałam, że zakończenie ogrodu wiosną - więcej fotek Danusiu, plisss
Gardenarium 10:41, 30 paź 2012

Aga, geometria nie musi być nudna, wiemy o tym... a przez tę geometrię przewijają się wrzosowe zawijasy kolorowe..

Weszłam sobie na reklamę u nas u góry w Dekorii - tę o wycieraczkach.. rozśmieszyły mnie

Instagram Ogrodowiska
Wieloszka 10:55, 30 paź 2012

Gardenarium napisał(a)
Aga, geometria nie musi być nudna, wiemy o tym... a przez tą geometrię przewijają się zawijasy kolorowe..

Weszłąm sosbie na reklamę u nas u góry - tę o wycieraczkach.. rozśmieszyły mnie

Ważne, że humor Ci wraca Ja nie widzę reklamy wycieraczek, tylko jakiś beton, deal, krem na rozstępy i dekoria

A geometria w Twoim wykonaniu jest fantastyczna!!!