Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Agacia 18:02, 30 paź 2012

Danusiu, super z tym kursem, powodzenia Mam nadzieję, że pokażesz nam efekty ćwiczeń

kasik778 18:03, 30 paź 2012

zdjęcie, które wygrało w konkursie National Geographic wprost niesamowite, mnie się skojarzyło nie tylko z Elvisem ale trochę i z Obcym
Janina 19:19, 30 paź 2012

Teraz mam dwa wątki w Naszych ogrodach - Ogródek Janiny i Ogród Janiny. Najpierw założyłam w powitaniach, póżniej w naszych ogrodach i ten pierwszy chciałam usunąć ale nie potrafiłam. Ty jeden przeniosłaś i mam dwa,jeśli możesz to jeden skasuj. To ja pisałam do Ciebie odnośnie projektu,ja bym była na to gotowa ale mój mąż ma jakieś obiekcje,mamy na ten temat porozmawiać jak wróci na święta do domu [pracuje poza krajem]

Martwimy się o nasza glebę, jest gliniasta i w niektórych miejscach słabo przepuszczalna. Nie wiem czy sama bym sobie poradziła i jeszcze wykopywanie dużych drzewek i krzewów [na niego nie mam co liczyć].Jeśli znajdę jakieś zdjęcia pokazujące mój ogród to je wyślę.
Madzenka 19:24, 30 paź 2012

Danusiu mam już nie rozdwojenie lecz roztrojenie jaźni. Nie wiem co chwalić zimowe zdjęcia, zdjęcie Elvisa z NG czy najnowszą realizację? Nacieszyłam oczy obrazkami i nadrobiłam zaległości
Czy snieg już u Ciebie stopniał czy nadal zima???
Gardenarium 19:25, 30 paź 2012

U mnie nadal zima, znaczy jest na plusie, ale śnieg leży. Liczę na duże plusy to stopnieje.

Instagram Ogrodowiska
Madzenka 19:31, 30 paź 2012

Gardenarium napisał(a)
U mnie nadal zima, znaczy jest na plusie, ale śnieg leży. Liczę na duże plusy to stopnieje.

Oj to może podtop Marzannę aby przepędzić zimę
Pszczelarnia 19:31, 30 paź 2012

Danuś, dzięki Tobie zajrzałam do zdjęć NG - to, w którym lwy atakują bawoła, oczy tego silnego zwierzęcia osaczonego i już bez szans .....- niesamowite.

Czy w tym roku wysyłasz rośliny do hotelu na zimę?
Gardenarium 19:36, 30 paź 2012

Ja też pooglądałam zdjęcia. A rośliny daję do garażu, bo w zeszłym roku straciłam prawie wszystkie, a zimowanie zapłacone było

Instagram Ogrodowiska
weronika77 21:52, 30 paź 2012

"Oszronione" ciekawe, i ciekawostki z NG warte obejrzenia. Geometryczny ogród będę śledzić podobnie jak nowinki z kursu fotograficznego. Pozdrawiam.
elzbieta_b 13:38, 31 paź 2012

Danusiu, ratunku! Krecisko ryje mój cały trawnik i robi podkopy pod różami! Walczę ale nic z tego. Jak się go pozbyć? Pozdrawiam