Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

kraania 06:47, 03 mar 2012

Witam porannie z kawusią . U mnie w nocy też dzisiaj był mróz, widze teraz szron na trawniku i zamarzniętą kałużę. Danusiu chciałam dzisiaj przycinać pęcherznicę i śćiąć rozplenice. Można?
Monic 08:18, 03 mar 2012

Doskonały ten pomysł z myciem mebli . Tak właśnie zrobię - pogoda ku temu wyśmienita od rana.
Gardenarium 08:23, 03 mar 2012

mira napisał(a)
Danusiu, dziś dotarł domek na owady - łał cudowny - jutro latam po ogrodzie i dumam gdzie by tu umieścić
jaka to radocha na koniec tygodnia

Wróciłam własnie - noc bardzo gwieździsta- ciepło na jutro zapowiadają lampę - idzę ciąć do ogorodu
tawuły można juz ? - mają być ujemne temp. w kolejne noce

Jeśli kupiłaś ten domek co ja myślę, no to super wybór. Będzie pięknie wyglądał, a każdy gość zapyta: co to? i Czemu służy? a Ty już będziesz dalej uświadamiać nasze społeczeństwo

Ja bym z cięciem się wstrzymała, zdążymy. Teraz ograbiaj trawnik, myj meble, szukaj donic na wiosenne kompozycje. Wyrzuć stare jeśli zostały na zimę.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 08:58, 03 mar 2012

kraania napisał(a)
Witam porannie z kawusią . U mnie w nocy też dzisiaj był mróz, widze teraz szron na trawniku i zamarzniętą kałużę. Danusiu chciałam dzisiaj przycinać pęcherznicę i śćiąć rozplenice. Można?

Jak już nie możesz wytrzymać to to akurat możesz...no pewnie leć do ogrodu i ciesz się wiosną

Instagram Ogrodowiska
EPODLAS 09:03, 03 mar 2012

Dzisiaj chłodno, ale słonecznie, miłego dnia.
Ana 11:45, 03 mar 2012

Gardenarium napisał(a)
Nie było trąbienia jeszcze
Wiśnie sadzimy wtedy kiedy tylko ziemia nie jest zmarznięta a rośliny dostępne. Pojemnikowane oczywiście

Danusiu, to znaczy, że już niedlugo mogę sadzić? I wtedy mogę też przesadzić wrzosy i rododendrony? Przed kwitnieniem?
I pasuje ta wiśnia na moja wrzosową rabatkę?

Z meblami świetny pomysł! Moj mąż kupił dziś stół drewniany na taras, ale jest tak wielki i piękny, że chyba go przygarnę do jadalni Tylko muszę go wyszczotkowac i pobielić
waska 11:49, 03 mar 2012

Gardenarium 12:53, 03 mar 2012

Jak ziemia rozmarznie można sadzić. Rh dobrze się przesadzaja nawet kwitnące. O podlewaniu nie zapomnijmy tylko.

Instagram Ogrodowiska
waska 12:56, 03 mar 2012

Gardenarium napisał(a)
Jak ziemia rozmarznie można sadzić. Rh dobrze się przesadzaja nawet kwitnące. O podlewaniu nie zapomnijmy tylko.

ja czekam na wielką akcję przesadzania
oj bedzie sie działo
narazie szukam sposobyu zeby sie wymknąć i posprzatać troche
Gardenarium 12:58, 03 mar 2012

Rozpoczęłam sezon ogrodowy 2012 Dzisiaj chyba wszyscy polecieli do ogrodów, zobaczymy wieczorkiem co porobiliście.

Witam Was serduszkami

I kwiatostanami hortensji - za chwilę już ich nie będzie.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies