Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jeszcze hobby czy już uzależnienie..?

Jeszcze hobby czy już uzależnienie..?

Mariusz 17:15, 03 kwi 2013

Witaj podglądam ostatnie strony i jakbym swój ogród z dzisiejszego ranka widział, śniegu co niemiara, czyli sadzonkowanie derenia białego zima przytrzyma Ci co najmniej do połowy kwietnia.
Nie śpiesz się, szkoda zdrowia, jak masz gdzieś stare krzaki, to ukop odrosty korzeniowe gdy wiosna zawita.
Pozdrawiam

gierczusia 19:19, 04 kwi 2013

Mariusz napisał(a)
Witaj podglądam ostatnie strony i jakbym swój ogród z dzisiejszego ranka widział, śniegu co niemiara, czyli sadzonkowanie derenia białego zima przytrzyma Ci co najmniej do połowy kwietnia.
Nie śpiesz się, szkoda zdrowia, jak masz gdzieś stare krzaki, to ukop odrosty korzeniowe gdy wiosna zawita.
Pozdrawiam

Nooo Mariusz to tak fachowo nazwał " odrosty korzeniowe ".... Ja tak zrobiłam z moim kiścieniem już w tym sezonie, jak było ciepło ... I wiecie , cooo ?? On się trzyma...

" odrosty korzeniowe"... Muszę zapamiętać .., a moja babcia mówiła " wyżgaj se to na pięcie "

Odrosty korzeniowe, odrosty korzeniowe...
nieszka 22:35, 04 kwi 2013

Gosiniak napisał(a)
Aga wiosna w pełni mnie powaliła, u mnie jednak jeszcze nie w pełni, ale może dziś już będzie
Arbuza i melona się zachciało....hihi jak dłużej jeszcze potrwa ta zima, to obawiam się o miejsce na twoich parapetach

U mnie dziś zima w całkowitej pełni. Tak w pełni że się aż pierwszy raz zakopałam w śniegu samochodem. Na własny podwórku. Skandaliczny skandal!
nieszka 22:35, 04 kwi 2013

margi napisał(a)
Da radę z tą zieleniną,wiosna już idzie małymi kroczkami

Jeden kroczek w przód, trzy w tył
nieszka 22:37, 04 kwi 2013

AniaDS napisał(a)
Przawdziwe przedszkole na parapetach , aż zaczynam żałować, że nic nie posiałam. Jeszcze..

Może i lepiej bo roślinki rosną i nie patrzą że nie mają co się spieszyć do ogrodu..
monitka 23:25, 04 kwi 2013

nieszka napisał(a)

U mnie dziś zima w całkowitej pełni. Tak w pełni że się aż pierwszy raz zakopałam w śniegu samochodem. Na własny podwórku. Skandaliczny skandal!

U mnie chwilowy brak w dostawie białego g.. ale nadal zimno...
Jeszcze tylko parę dni, przynajmniej tak mówią Trzymaj się Aga
kitek81 21:57, 05 kwi 2013

Aga, musimy dać rade bo kto mnie będzie wspierał przy tworzeniu ogrodu wg Twojego projektu
margi 09:52, 06 kwi 2013

Słyszałam,że ciepło idzie od następnego tyg
nieszka 13:27, 06 kwi 2013

Mariusz napisał(a)
Pozdrawiam

O masz! A co to odrosty korzeniowe????
Nasypałam pasku do doniczki i utnę dziś co nieco jak się przez zaspę przebije która otacza moje derenie.
nieszka 13:28, 06 kwi 2013

gierczusia napisał(a)

Nooo Mariusz to tak fachowo nazwał " odrosty korzeniowe ".... Ja tak zrobiłam z moim kiścieniem już w tym sezonie, jak było ciepło ... I wiecie , cooo ?? On się trzyma...

" odrosty korzeniowe"... Muszę zapamiętać .., a moja babcia mówiła " wyżgaj se to na pięcie "

Odrosty korzeniowe, odrosty korzeniowe...

Ty mi zatem wyżdaj na pięcie co to jest te odrosty