Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jeszcze hobby czy już uzależnienie..?

Jeszcze hobby czy już uzależnienie..?

Gosiniak 18:00, 07 lut 2013

nieszka napisał(a)
Gosia, kto to wie czy to już ta pora... ?

haha...też się nad tym zastanawiam, ile jeszcze metamorfoz będą przechodziły moje rabatki
gierczusia 19:33, 07 lut 2013

Toszka napisał(a)

Ja Cię nie chcę straszyć ... Ale po 40 tce jest jeszcze gorzej ..

Po 40tce kto by się wagą przejmował, bo najważniejsze po 40tce jest to, że już nic nie muszę, ja tylko mogę

Nooo takiej maksymy to ja wcześniej nie znałam ale lepiej późno niż pózniej

Mogę , mogę
gierczusia 19:39, 07 lut 2013

nieszka napisał(a)
Historia jednej rabaty dziś u mnie

sierpień 2012

A widok tej rabaty zawsze będę przywoływać, kiedy będę miała ochotę ,żeby cosik kolejnego upchać... Bo to po prostu czasu trzeba !!... Dojrzałe rośliny zawsze zrobią efekt.. A małe boroki po prostu muszą swoje odczekać i urosnąć
Achhh . Czemuż ja taka niecierpliwa jestem ???
Florowit w dłoń !!
nieszka 19:55, 07 lut 2013

gierczusia napisał(a)

Aga, jeszcze nie się ze wstydem przyznaje...Zabrałam się za odchodzanie i dopiero co wróciłam z ZUMBY Kurcze jak ciężko schudnąć jak już się minie magiczną 30-tke... Że też wcześniej nie weszłam na wagę

Ja Cię nie chcę straszyć ... Ale po 40 tce jest jeszcze gorzej ..

Ja nie zamierzam mieć tego problemu! Jak teraz uda mi sie zrzucić to już nigdy nigdy się tak nie zapuszczę! (ileż razy już to powtarzałam )
nieszka 19:58, 07 lut 2013

Lena napisał(a)
Nieszko brawo - ja zaczynam odchudzanie w poniedziałek - idę do dietetyka!!!

To prawda że po 30-stce ciężko już figurę utrzymać - a ja taka zawsze zakręcona sportowo byłam...niby jestem nadal tylko mając dzieci sport odszedł na bok w takiej dawce jaką ja preferowałam
O zumbie same pozytywy słyszałam

Trzymaj się

Właśnie jak tak patrzę na efekty swojego odchodzania to też mi przeszło przez myśl że to już pora żeby z rady dietetyka skorzystać.
Zumba świetna sprawa, nie dość że poprawia kondycję fizyczną to jeszcze na psychikę dobrze działa. A zimą bez "zielonego" to bardzo potrzebne strasznie
nieszka 20:01, 07 lut 2013

Toszka cześć!
Nawet człowiek nie ma gdzie się udać żeby wejść i Ci cześć powiedzieć jak go ochota najdzie. Tylko tak Cię łapać po wątkach musi
nieszka 20:08, 07 lut 2013

gusiarz napisał(a)
Lenka - ja odchudzam się również - od 3 tygodni mam dietkę. I schudłam 2 kg!!!! A didtetyk przez internet - to też jest fajne Ale te pączki dzisiaj - nie przepuszczę!!!! Jednago - dla honoru na pewno wsunę.

O to zaczęłyśmy w tym samym czasie! tylko że ja to tylko 1 kg do tyłu....
Ja też pączka oczywiście dziś wsunęłam, ale tak z samego rana żebym zdążyła spalić Poza tym, niezjedzenie pączka w tłusty czawartek pecha przynosi. Przecież nie mogę się tak narażać
nieszka 20:09, 07 lut 2013

GosiaJoanna napisał(a)
Smacznego
http://www.paczekdlaciebie.pl/168853

Najmniej kaloryczny pączek świata!
nieszka 20:10, 07 lut 2013

Bogdzia napisał(a)

A jak jeszcze pogrzebie w ziemi i popatrzy na efekty swojej pracy to nie będzie mogła nic sama w ogrodzie zrobić bez jego aprobaty Nie wiadomo co gorsze

To prawda, sprawdzone u mnie.

Własnie własnie. Czasem trzeba uważać czego się sobie życzy
nieszka 20:16, 07 lut 2013

Gosiniak napisał(a)

Gosia, kto to wie czy to już ta pora... ?

haha...też się nad tym zastanawiam, ile jeszcze metamorfoz będą przechodziły moje rabatki

Ilość nieskończoną