A widok tej rabaty zawsze będę przywoływać, kiedy będę miała ochotę ,żeby cosik kolejnego upchać... Bo to po prostu czasu trzeba !!... Dojrzałe rośliny zawsze zrobią efekt.. A małe boroki po prostu muszą swoje odczekać i urosnąć
Achhh . Czemuż ja taka niecierpliwa jestem ???
Florowit w dłoń !!
Aga, jeszcze nie się ze wstydem przyznaje...Zabrałam się za odchodzanie i dopiero co wróciłam z ZUMBY Kurcze jak ciężko schudnąć jak już się minie magiczną 30-tke... Że też wcześniej nie weszłam na wagę
Ja Cię nie chcę straszyć ... Ale po 40 tce jest jeszcze gorzej ..
Ja nie zamierzam mieć tego problemu! Jak teraz uda mi sie zrzucić to już nigdy nigdy się tak nie zapuszczę! (ileż razy już to powtarzałam )
Nieszko brawo - ja zaczynam odchudzanie w poniedziałek - idę do dietetyka!!!
To prawda że po 30-stce ciężko już figurę utrzymać - a ja taka zawsze zakręcona sportowo byłam...niby jestem nadal tylko mając dzieci sport odszedł na bok w takiej dawce jaką ja preferowałam
O zumbie same pozytywy słyszałam
Trzymaj się
Właśnie jak tak patrzę na efekty swojego odchodzania to też mi przeszło przez myśl że to już pora żeby z rady dietetyka skorzystać.
Zumba świetna sprawa, nie dość że poprawia kondycję fizyczną to jeszcze na psychikę dobrze działa. A zimą bez "zielonego" to bardzo potrzebne strasznie
Lenka - ja odchudzam się również - od 3 tygodni mam dietkę. I schudłam 2 kg!!!! A didtetyk przez internet - to też jest fajne Ale te pączki dzisiaj - nie przepuszczę!!!! Jednago - dla honoru na pewno wsunę.
O to zaczęłyśmy w tym samym czasie! tylko że ja to tylko 1 kg do tyłu....
Ja też pączka oczywiście dziś wsunęłam, ale tak z samego rana żebym zdążyła spalić Poza tym, niezjedzenie pączka w tłusty czawartek pecha przynosi. Przecież nie mogę się tak narażać
A jak jeszcze pogrzebie w ziemi i popatrzy na efekty swojej pracy to nie będzie mogła nic sama w ogrodzie zrobić bez jego aprobaty Nie wiadomo co gorsze
To prawda, sprawdzone u mnie.
Własnie własnie. Czasem trzeba uważać czego się sobie życzy