Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jeszcze hobby czy już uzależnienie..?

Jeszcze hobby czy już uzależnienie..?

Magda70 21:37, 05 lut 2013

nieszka napisał(a)

obejrzałam zdjęcia, bardzo ładny, zadbany ogród skalniak to coś dla mnie..

Witaj!
Cieszę się że Ci się podoba Ale skalniak to już historia...

hhahaha...dobre...skalniak to historia...
Już widzę wpis za rok: "witam fajne kwadraty"....."e kwadraty to już historia"

jesteśmy boskie w tych naszych zmianach

hehehehe
Wierzysz że jestem w stanie sobie wyobrazić taką odpowiedz?

Wierze!!!!!!!!! i vice versa....
gierczusia 09:08, 07 lut 2013

nieszka napisał(a)

To jedna i ta sama rabata?
Aż nie chce się wierzyć, niezłą metamorfozę przeszła

Ale swoją drogą to aż 4 lata, jakbym tam od początku wiedziała co chce i dała derenie i świerki w 2009 roku to jakie wielkie rośliny już bym miała...
A tak rododendrony dwa lata kisiłam pod orzechami włoskimi aż zdecydowałam że trzeba je ratować i przesadzić gdzieś indziej.

Ajjj rozgrzesz się troszku.. któż nie popełnia błędów ??? A Danusia napisała gdzieś coś takiego fajnego : jak Ci padnie jakaś roślina ... Toooo nie przejmuj się za bardzo ... Masz miejsce na nową - ładniejszą i tego się trzymajmy
gierczusia 09:10, 07 lut 2013

nieszka napisał(a)
Aga, jeszcze nie się ze wstydem przyznaje...Zabrałam się za odchodzanie i dopiero co wróciłam z ZUMBY Kurcze jak ciężko schudnąć jak już się minie magiczną 30-tke... Że też wcześniej nie weszłam na wagę

Ja Cię nie chcę straszyć ... Ale po 40 tce jest jeszcze gorzej ..
gierczusia 09:14, 07 lut 2013

Ja myślę ,że te ciągle zmiany to główna atrakcja... wiem .. Czasem ten eMowski wzrok pt... No nie Kobieto , przesadzaliśmy to przevieź rok temu... ... Ale sobie nie wyobrażam nas , siedzące na tarasie przy kawusi przez cały sezon bez grabi , łopatki , sekatora itp w ręce... przecieź chyba byśmy z nudów umarły
Lena 10:40, 07 lut 2013

Nieszko brawo - ja zaczynam odchudzanie w poniedziałek - idę do dietetyka!!!

To prawda że po 30-stce ciężko już figurę utrzymać - a ja taka zawsze zakręcona sportowo byłam...niby jestem nadal tylko mając dzieci sport odszedł na bok w takiej dawce jaką ja preferowałam
O zumbie same pozytywy słyszałam

Trzymaj się
Toszka 10:50, 07 lut 2013

gierczusia napisał(a)

Aga, jeszcze nie się ze wstydem przyznaje...Zabrałam się za odchodzanie i dopiero co wróciłam z ZUMBY Kurcze jak ciężko schudnąć jak już się minie magiczną 30-tke... Że też wcześniej nie weszłam na wagę

Ja Cię nie chcę straszyć ... Ale po 40 tce jest jeszcze gorzej ..

Po 40tce kto by się wagą przejmował, bo najważniejsze po 40tce jest to, że już nic nie muszę, ja tylko mogę
GosiaJoanna 11:29, 07 lut 2013

Smacznego
http://www.paczekdlaciebie.pl/168853
gusiarz 12:02, 07 lut 2013

Lenka - ja odchudzam się również - od 3 tygodni mam dietkę. I schudłam 2 kg!!!! A didtetyk przez internet - to też jest fajne Ale te pączki dzisiaj - nie przepuszczę!!!! Jednago - dla honoru na pewno wsunę.
gusiarz 12:03, 07 lut 2013

Ale ja z lukrem niet - z pudrem musi być
Bogdzia 12:14, 07 lut 2013

nieszka napisał(a)
A jak jeszcze pogrzebie w ziemi i popatrzy na efekty swojej pracy to nie będzie mogła nic sama w ogrodzie zrobić bez jego aprobaty Nie wiadomo co gorsze

To prawda, sprawdzone u mnie.