Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Spełnione marzenie - mały domek z ogrodem i pieskami :)

Spełnione marzenie - mały domek z ogrodem i pieskami :)

Milka 17:31, 05 mar 2012

pewnie troszkę nacieszyła się pracami w ogrodzie i gośćmi w realu

czekamy na realecję
AniaDS 17:32, 05 mar 2012

Czekamy
Bogdzia 17:33, 05 mar 2012

I ja też.
Mala_Mi 18:53, 05 mar 2012

Andziula po gościach w realu dochodzi do siebie przez 3 dni.. jednak ogrodowisko jest w tym względzie lepsze....bo od razu następnego dnia mamy siłe wyskoczyć w kolejną gościnę
andziulka 19:23, 05 mar 2012

Witam moich sympatycznych gości Bardzo się cieszę, że do mnie wpadacie. Teskniłam już za ogrodowiskiem Ostatnio w moim prywatnym życiu podobnie jest jak z naszą tegoroczną wiosną. Raz słońce raz deszcz, śnieg, mróz Dziś kolejna zła wiadomość, zmarł mój kolega, osierocił 5 dzieci Planowałam isć do ogrodu, a tu -10 stopni w nocy i -1 w dzień. Ziemia całkowicie zmarznięta. To co, nie zmarzło zimą, na pewno teraz zmarznie - będzie więcej strat dzwoniła do mnie miła pani z Rosarium, jestem z nią umówiona, że pod koniec miesiąca odezwie się, czy już mam przygotowane rabaty pod roże i wtedy mi je wyśle Całe szczeście, bo martwiłam się, że za wcześnie przyjdą i będę miała kolejny kłopot. Widzę, że niektórzy na Ogrodowisku dalej snują wiosenne plany Ja wiem, że muszę uzbroić się w cierpliwość, niestety na pogodę, jak i na nasze przeznaczenie nie mamy wpływu Wpadnę do waszych ślicznych ogródków, mam nadzieję, że one poprawią mój nastrój.
ircia 21:17, 05 mar 2012

Witaj Andziulko! Wszystko masz już zaplanowane, już się nie mogę doczekać efektów tej rewolucji w Twoim ogrodzie
andziulka 22:00, 05 mar 2012

Plany czekają na realizacje Wszystko zależy od pogody. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu będzie cieplej Dobrze, że na Ogrodowisku jest miła atmosfera i odgania wszystkie smutki
Milka 22:05, 05 mar 2012

andziulka napisał(a)
Witam moich sympatycznych gości Bardzo się cieszę, że do mnie wpadacie. Teskniłam już za ogrodowiskiem Ostatnio w moim prywatnym życiu podobnie jest jak z naszą tegoroczną wiosną. Raz słońce raz deszcz, śnieg, mróz Dziś kolejna zła wiadomość, zmarł mój kolega, osierocił 5 dzieci Planowałam isć do ogrodu, a tu -10 stopni w nocy i -1 w dzień. Ziemia całkowicie zmarznięta. To co, nie zmarzło zimą, na pewno teraz zmarznie - będzie więcej strat dzwoniła do mnie miła pani z Rosarium, jestem z nią umówiona, że pod koniec miesiąca odezwie się, czy już mam przygotowane rabaty pod roże i wtedy mi je wyśle Całe szczeście, bo martwiłam się, że za wcześnie przyjdą i będę miała kolejny kłopot. Widzę, że niektórzy na Ogrodowisku dalej snują wiosenne plany Ja wiem, że muszę uzbroić się w cierpliwość, niestety na pogodę, jak i na nasze przeznaczenie nie mamy wpływu Wpadnę do waszych ślicznych ogródków, mam nadzieję, że one poprawią mój nastrój.

oj, to nie dziwię się żeś smutna; szkoda ojca tych dzieci, ale tak to jest, w przyrodzie wieczny ruch, natomiast nic nie jest wieczne;

a pogoda w końcu się zmieni; raz pamietam w ciągu 2 dni zrobiło się upalnie i wszystko pędęm do słońca ciągło
andziulka 17:24, 06 mar 2012

Dzisiejszy dzień bez zmian. Dalej mróz -5 stopni, bez słońca Nie chce się wychodzić z domu. Pochodzę troszkę po ogrodach, w których jeszcze nie byłam
Milka 17:26, 06 mar 2012

nie wiem czy to cie pocieszy, u mnie tez beznadziejnie zimno i brzydko