Nie przepadam za tulipanami, ale w tych się zakochałam
Asiu urlop był bardzo udany, chociaż wróciłam do domu z temp. 40,4 st. Niestety złapałam grypę. Gdzie, kiedy i jak nie mam pojęcia, bo tylko ja zachorowałam. Już wróciłam do żywych, ale kilka dni mam wyciętych z życiorysu. Za to sprzedałam wirusa mojej mamie, która drugi dzień leży nieprzytomna w łóżku .
Nieszko, to chyba teraz pytanie bardziej do Ciebie niż do mnie . Mój szesciolatek zrobił się ostatnio taaaki samodzielny, że dziecka nie poznaję . Ja Twoja córcia? Poznałyście się już dobrze? ucałuj Ją w piętkę od ogrodowiskowej ciotki, buziaki również dla Ciebie
Tak coś czułam, że ja Cię skądś znam . patrzę na awatarek i widzę, że parę razy już Cię w życiu widziałam Widzę zza szkła, że wiosna skrada się do ogrodu, chociaż jedno miejsce ze śniegiem jeszcze jest. Niestety mogę tylko przez okono patrzeć co sie dzieje, bo muszę się wykurować. Może w weekend jak będzie słoneczko zrobię sobie spacerek po ogrodzie.
Odmachuję zza masztu.
Fajny urlop a po nim choroba i to aż tak wysoka gorączka, musisz teraz uwazac bo pewnie mocno osłabiona jestes. Do ogrodu na razie jedynie na krótki spacerek. Miłej niedzieli życze.