Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

Lena 12:34, 17 lip 2012

Zgadzam się z powyższym
Lubię te klimaty i to bardzo!!!

Mam parę mebli które czekają na szlifowanie tylko zebrać sie nie mogę - ale w "świetlisty i prosty " styl mierzę,okraszony eleganckimi dodatkami

Wianki śliczne,Ty również - nic dziwnego że Holendra przyciągnęłaś

Może załóż wątek "wnętrza-prostota sztuką okraszona " !!!!
Będziemy dołączać fotki i inspirować się wzajemnie?
Tylko czy wolno?
Joku 12:52, 17 lip 2012

Pozdrawiam właścicielkę "ogrodu z perspektywą na przyszłość" i wszystkich odwiedzających. Przeczytałam z zainteresowaniem dyskusje o wnętrzach. Dopisuję się do grona lubiących takie klimaty, jak i amatorek podglądania wnętrz holendersko - belgijskich i nie tylko. Urządzanie wnętrz to moja druga pasja po ogrodzie. Stąd moje zainteresowanie
Myślę że można by założyć taki wątek w dziale "Inne" pt. Pogaduszki - znależć można pod koniec działów forum. Nie umiem linkować, niestety (starsza generacja ) . Pewnie byłoby więcej chętnych do zaglądania. Można jeszcze zapytać Szefową lub rzecznika Sebka On przynajmniej wie jak się poprawnie linkuje i gdzie co można znaleźć.
Ana 13:12, 17 lip 2012

O! Jolu, Lenko - jestem ZA!!!
kwiatholandii 13:21, 17 lip 2012

A ja myślę, że może lepiej nie mieszać Danusi na forum. Może lepiej jak każdy kto ma bloga tak jak np Ania wrzuci go w stopce. Wtedy widać prawdziwe Ja właściciela, nawet w projekcie bloga. Tam też możemy rozmawiać na wnętrzarskie tematy Ja coś tam zaczynam pisać też, ale narazie to wypociny i juz drugi raz zaczynam z braku czasu, więc jak się rozpiszę i bedzie coś ciekawego do pokazania to się ujawnie
kwiatholandii 13:22, 17 lip 2012

A Jolkę tak przeszkolimy, że swojego bloga wnętrzarskiego założy Co Ty na to Jolu?
agata_chrosc... 13:27, 17 lip 2012

Monika - zgadzam się z Leną - nie wiadomo co/kto ładniejszy - wianki czy autorka. Chyba jednak autorka! Jakiś instruktaż "jak zrobić wianek" byś dała
Milka 13:29, 17 lip 2012

asc napisał(a)

Wrzucam jeszcze taki jesienny z rajskich jabłuszek

na tym zdjęciu jeszcze nie ma mchu wokół jabłek. Pięknie się z nim prezentuje.

Pieknie, zdolnie..donice, wianki... zdolniacha z ciebie..
Tylko z kota nie rób wianka...... chociaz siedzi w kolejce

idealny towarzysz przy pracy nawet miejsce dopasował do wianka
kwiatholandii 13:36, 17 lip 2012

Irenko, właśnie się śmiałayśmy, że kot czeka w kolejce do "zwiankowania"

Agata, mogę zrobić instruktaż, ale nie na sucho. Jak będę robiła to zrobię fotki krok po kroku. Jak zacznę to muszę skończyć, a na to potzreba ze 2 godziny.
kwiatholandii 13:42, 17 lip 2012

Moja teściowa zrobiła kiedyś też taki Ten na sucho moge wytłumaczyć.

Prosta sprawa. Porzebny słomiany wianek. Następnie wbijamy w jabłuszka połówki wykałaczek i jedno koło drugiego wbijamy w wianuszek. Na końcu wypełniamy albo mchem albo taką suszoną trawą. Nazwy nie znam i szczertze mówiąć w Polsce nie widziałam.Można wypełnienie zastąpić czymś innym.

ps. Jak ktoś postanowi zrobić to proszę o fotkę
Ana 13:47, 17 lip 2012

kwiatholandii napisał(a)
A ja myślę, że może lepiej nie mieszać Danusi na forum. Może lepiej jak każdy kto ma bloga tak jak np Ania wrzuci go w stopce. Wtedy widać prawdziwe Ja właściciela, nawet w projekcie bloga. Tam też możemy rozmawiać na wnętrzarskie tematy Ja coś tam zaczynam pisać też, ale narazie to wypociny i juz drugi raz zaczynam z braku czasu, więc jak się rozpiszę i bedzie coś ciekawego do pokazania to się ujawnie

a może Agata ruszy ze swoim pomysłem wnętrzarskiego forum?
Oj podaj kochana adres bloga, chocby na priv, bo ja wiem, że tam cuda będą