Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje poletko

Moje poletko

Celina 14:16, 06 lip 2012

viva napisał(a)

Ogarniam dziś chałupę ,ale co chwilka odpoczynek i zaglądam to tu, to tam

A na jesieni wielki przekop! wielkie porządki! już wiem co będę zmieniać!!

Celinko Ty będziesz przekopywać działkę czy dom ?

Vivo ,nazywam chałupą-mieszkanie: remont sobie szykujemy z M. i to taki gruntowny,zaczynamy we wrześniu!
A działeczkę też mamy w planie! Tzn. ja mam bardziej w planie ,bo muszę uporządkować ten chaosM na razie udaje ,że nie słyszy
A tak jak pisałam wcześniej ,jak sie sprawy w ROD uspokoją chcemy zrobić fajny domek na działce O tym już M wie i nawet mu się spodobał pomysł.
Zresztą zdążył sie przez tyle wspólnych lat ( w niedzielę nam stuknęło 34!!) przyzwyczaić ,że u mnie musi się dziać!!
popcorn 14:48, 06 lip 2012

To dobrze ze dzialki nie bedziesz przekopywac! Uff przestraszylam sie - cudna jest!!
Celina 15:06, 06 lip 2012

popcarol napisał(a)
To dobrze ze dzialki nie bedziesz przekopywac! Uff przestraszylam sie - cudna jest!!

Będę uporządkowywać! na razie tak to definiuję bez wdawania sie w szczegóły-mój M wie czym to się skończy!
Poza tym -tak zupelnie na serio -wiem ,że dużo udało nam sie zrobić ale zawsze coś się zmienia doskonali.sama wiesz Karolko jak to z nami jest!
A jak człek sie naoglądał tych cudów tutaj to widzi ile można fajnych rzeczy zrobić -i tak bez końca
Celina 20:11, 06 lip 2012

Kończy sie powolutku dzień.
zachmurzyło się, pomruczało i odeszło.A duchota została.

majkel0326 20:42, 06 lip 2012

Celinko,u nas też duchota niesamowita.Właśnie wzięłam chłodną kąpiel,trochę lepiej się czuję po takim orzeźwieniu 34 lata to szmat czasu! Gratuluję
Celina 22:53, 06 lip 2012

majkel0326 napisał(a)
Celinko,u nas też duchota niesamowita.Właśnie wzięłam chłodną kąpiel,trochę lepiej się czuję po takim orzeźwieniu 34 lata to szmat czasu! Gratuluję

dziękuję Maju
alinak 23:54, 06 lip 2012

Celinko tylko się nie zagalopuj w tych pomysłach , bo wg, mnie jest fajnie a możesz przedobrzyć ....też tak miałam . teraz trzymam się zasady ze nie można mieć wszystkiego
barbara_kraj... 00:21, 07 lip 2012

Ja przestałam juz inwestować w działkę, traktuję ją niemal jak rozsadnik na rośliny do ogrodu córki. Szkoda, że przenieść wielu roślin nie będę mogła...
Nasze działki za miastem i pewnie nic im na razie nie grozi. Ale podatki mogą nałożyć. Każdej gminie łatwe pieniądze się przydadzą
monteverde 00:28, 07 lip 2012

Celinko mam znajomych którzy posiadają domek na działce tak przystosowany jak mieszkanko i jeżdżą sobie w weekendy jak Bogusia na Zacienionej , nocują , gotują i milo spędzają czas na działce ledwo żyję od tego upału, straszna nadal duchota
Milka 13:27, 07 lip 2012

Celina napisał(a)
Kończy sie powolutku dzień.
zachmurzyło się, pomruczało i odeszło.A duchota została.

Idealnie, elegancko, a domek na działce to świetna rzecz!
a my 33 lata razem