Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje poletko

Moje poletko

Celina 08:45, 10 sie 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Celinko, ja na pewno będę kibicować, tylko bardzo proszę o regularne relacje! ALe i tak jestem pewna, że takich dwóch budrysów to sobie z tymi paroma kilometrami poradzi bez najmniejszego trudu! Chyba fajnie mieć takich synów? Ja na razie nie mogę sobie wyobrazić mojej czterolatki jako pannicy z długimi nogami, za którą takie budrysy jak Twoje się oglądają. A przeciez tak kiedyś będzie, hi,hi I pewnie też jej wpadnie do głowy piesza wyprawa na biegun południowy na przykład! Oj, ile to jeszcze człowiek musi przeżyć

Agatko ja mam trzech budrysów.Ale ten najstarszy już ma swojego budrysa!!
Co do córci ,to zobaczysz ,jak to zleci!! ja patrząc na swoje dzieciorki nie mogę uwierzyć ,że to już faceci!!
viva 09:43, 10 sie 2012

Celinko, przyszłam się przywitać do Ciebie i oczywiście też trzymam kciuki za Twoich chłopców, czytałam o ich wyprawie
Tess 11:03, 10 sie 2012

Witaj, Celinko Przyszłam do Ciebie od Joli, ściągnięta zdjęciami domku Twoich dziadków.
Przekroczyłam furtkę do Twojego ogrodu i stwierdziłam, że ja znam ten ogród, że tu już byłam
Pewnie incognito, nie pamiętam, czy się witałam....

Pięknie opowiedziałaś o tym, dlaczego zajęłaś się ogrodem. I stworzyłaś - przy pomocy swoich dzielnych budrysów - piękny ogród

Wyprawa synów - fantastyczna Jesteś mądrą matką, że mając w sercu najgorsze obawy, nie odwodziłaś ich od tego pomysłu. Młodzi chłopcy, by stać się mężczyznami, muszą stawiać sobie wyzwania i pokonywać przeszkody w ich realizacji.

Pamiętam, jak mój w wieku 16 lat postawił sobie za cel przejść wzdłuż Puszczę Kampinoską nocą... to około 100 kilometrów!
Myślałam, że umrę ze strachu Teraz się z tego śmieję, ale wówczas do śmiechu mi nie było: wyobraźnia podsuwała rysie, wilki, niedźwiedzie (których tu nie ma)

Dadzą radę
Celina 12:49, 10 sie 2012

viva napisał(a)
Celinko, przyszłam się przywitać do Ciebie i oczywiście też trzymam kciuki za Twoich chłopców, czytałam o ich wyprawie

Celina 13:11, 10 sie 2012

Tess napisał(a)
Witaj, Celinko Przyszłam do Ciebie od Joli, ściągnięta zdjęciami domku Twoich dziadków.
Przekroczyłam furtkę do Twojego ogrodu i stwierdziłam, że ja znam ten ogród, że tu już byłam
Pewnie incognito, nie pamiętam, czy się witałam....

Pięknie opowiedziałaś o tym, dlaczego zajęłaś się ogrodem. I stworzyłaś - przy pomocy swoich dzielnych budrysów - piękny ogród

Wyprawa synów - fantastyczna Jesteś mądrą matką, że mając w sercu najgorsze obawy, nie odwodziłaś ich od tego pomysłu. Młodzi chłopcy, by stać się mężczyznami, muszą stawiać sobie wyzwania i pokonywać przeszkody w ich realizacji.

Pamiętam, jak mój w wieku 16 lat postawił sobie za cel przejść wzdłuż Puszczę Kampinoską nocą... to około 100 kilometrów!
Myślałam, że umrę ze strachu Teraz się z tego śmieję, ale wówczas do śmiechu mi nie było: wyobraźnia podsuwała rysie, wilki, niedźwiedzie (których tu nie ma)

Dadzą radę

Witam Cię serdecznie Teresko!

Dziekuję za miłe słowa dot.ogrodu i słowa wspierające na czas podróży rowerzystów
Oj tak,dzieci potrafia dostarczyć takich emocji ,że sie "fizjologom nie śnilo" !!
A nasza rola prowadzić ich mądrze.Ty Teresko miałaś swój 'kampinos" a ja teraz mam
trasę południe -północ
Każdy rodzic a zwłasza matki mają za sobą nieprzespane noce gdy pociecha wyrywa sie z domu!
No cóż tak to już jest, jak świat swiatem!
Ja zawsze bałam się nie o to ,że chłopcy coś zrobią nierozsadnego ,ale że spotkają na swej drodze złych ludzi!

Chłopcy dzisiaj wyruszyli ok godz.9.
Otrzymuję zawsze rano SMS-"jedziemy" a po przyjeździe 'jesteśmy tu i tu"
Dopiero na mój SMS A co? ,a jak? a jedliście a piliście ...itd itp. rozwijają temat.-jak to faceci

Wiem ,że dadzą radę Teresko! jak coś postanowią , tak idą do celu! Moja krew!!

an_tre 13:37, 10 sie 2012

Witam i również trzymam kciuki za twoich facetów bezpiecznej i szerokiej drobi im życzę pozdrawiam

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
jotka 13:39, 10 sie 2012

Celinko, a pro pos oszczędności słów. Usłyszałam kiedyś wypowiedź mężczyzny, który wyjaśniał dlaczego nie zapewnia swojej żony o miłości, tak często jakby ta jego wybranka chciała.
Powiedział: kiedyś powiedziałem, że ją kocham i dopóki tego nie odwołam, to znaczy, że kocham cały czas Ot, faceci

Jeśli chodzi o dzieci, to ja mam to samo, z tą różnicą że trzy królewny
Też zawsze się bałam i bać będę, nie o to, że One zrobią coś złego lub nierozsądnego, ale o to że na swojej drodze spotkają złych ludzi ....

Doskonale Cie rozumiem
Będzie dobrze a my mamy już mamy taka naturę i myślami też wspomagamy nasze dzieci w ich poczynaniach
Celina 14:01, 10 sie 2012

Dzięki Aniu -tęczowy nastrój od razu sie zrobił

Jolu oni jeszcze nie dotarli, a ja już myślę co by dobrego im ugotować?
Na pewno wrócą chuderlaki i trzeba bedzie podtuczyć
barbara_kraj... 18:51, 10 sie 2012

Celina napisał(a)

Hahaha, jak każda zapobiegliwa matka
Mam tak samo
Celina 20:54, 10 sie 2012

barbara_krajewska napisał(a)

Hahaha, jak każda zapobiegliwa matka
Mam tak samo

Basiu, bo my matki , wszystkie takie same