Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moje poletko

Moje poletko

Celina 21:35, 11 sie 2012

Dzisiaj było u mnie wyjatkowo zimno.
Ale nie chcieliśmy z M siedzieć i bawić się pilotem i pojechalismy na działeczkę,z zamiarem wypicia kawy i spałaszowania szarlotki na świeżym powietrzu; bardzo to lubimy; tzn szarlotka + kawka+ działeczka
No cóż kawa się skończyła (zapomnieliśmy o tym) i zjedliśmy tylko ciasto i uciekliśmy do domu,deszcz nas przegonił.

I tak się skończyła sobota

jotka 21:59, 11 sie 2012

Żebym wiedziała, to bym wpadła z kawką

U mnie było ładnie, ale mój M. czeka, aż przeschnie trawa po ostatnich ulewnych deszczach, bo kosic trzeba.

Śliczny ten haftowany perełkami listek
Celina 22:14, 11 sie 2012

asc napisał(a)
Celinko Twoje chłopaki na rowerach w maraton sieudali, a mój autem........ bo wymyślili sobie, że do Bułgarii najlepiej przez Serbię, Czarnogórę, Albanie i coś tam jeszcze.... dzienie ponad 600 km ... jak na razie od 3 dni jeden kontakt... Wiec wspieram Cię duchowo....... a chłopakom dmucham w plecy Troszkę łatwiej bedzie

Aniu, no już nie wiem co gorsze....dla nas....
Celina 22:18, 11 sie 2012

jotka napisał(a)
Żebym wiedziała, to bym wpadła z kawką

U mnie było ładnie, ale mój M. czeka, aż przeschnie trawa po ostatnich ulewnych deszczach, bo kosic trzeba.

Śliczny ten haftowany perełkami listek

Jolciu moja kosiarka też w pogotowiu, bo trawa porosła taka ,że aż się pokłada! trzeba wprzódy chyba ostrza naostrzyć
Ciekawe czy to ostatnie zdanie o ostrzach powtórzy cudzoziemiec
Celina 22:44, 11 sie 2012

Spokojnych snów

Celina 10:31, 12 sie 2012

Kolejny dzień przed nami .
Dobrej rodzinnej niedzieli!

Idę robić polędwiczki i sos kurkowy

jotka 10:43, 12 sie 2012

Celina napisał(a)

Celinko, podziwiam nie tylko różę ale i ostróżki Moje po przekwitnięciu złapały mączniaka, więc ścięłam przy gruncie. A teraz piękne zielone listki się pojawiły

Tobie tez miłego dnia
eliza3 10:48, 12 sie 2012

Witaj Celinko, szkoda, że wczorajszy wypad na działkę się nie udał i deszczyk popsuł Wam humorki. Może dzisiaj będzie lepiej? Pozdrawiam niedzielnie
monteverde 10:57, 12 sie 2012

Celina napisał(a)

Idę robić polędwiczki i sos kurkowy

Obiadek szykuje się prima sort miłej niedzieli Celinko, mnie ręce swędzą do roboty, tyle tu jeszcze chwastów, no ale cóż niedziela to niedziela, będę odpoczywała
Celina 17:21, 12 sie 2012

Kończy się weekend. Nie był najlepszy pod wzg.pogody.
Pochmurny i deszczowy
Ale humorek nie jest zły!
Chłopcy dotarli do Władysławowa
! i tam kończą przygodę!
Teraz parę dni odpoczywają .Oby tylko słonko świeciło, bo zasłużyli sobie na maxi leniuchowanie i wygrzewanie sie na piasku
Wyskoczyłam do marketu,ale tym razem nie ogrodniczego czasami trzeba coś dla ciała
To też poprawia nastrój!
A polędwiczki i sosik kurkowy mniamuśny!!
Zdałam relację i idę połazikować po ogrodach

Aniu u mnie też jest co robić ,ale pogoda nie pozwala,ale też jakoś trochę leń mnie dopadł