Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » zielonastrefa

zielonastrefa

beta 19:02, 12 paź 2012

fajna ta poranna sesja, tzn. ładna, bo czy dla roślin fajnie to nie wiem
MilenaP 20:43, 12 paź 2012

Dziewczynki dziękuję za pochwały moich maluszków też nie mogę się doczekać ich na moim kółeczku Jestem cała szczęśliwa, bo kupuję " Katalog róż" mam wielkie oczekiwania co do niego. Już się nie mogę doczekać. Dziś cały dzień robiłam sesję plenerową z donicami. Zeszło do wieczora. Ależ było zimno i ciemno. Ale przynajmniej się udało Fajnie wyszło A jutro od 10 dalszy ciąg Nie podziałam więc u siebie nic a nic. Ale za to wpadły mi dziś do głowy pomysły na dwie rabatki, które ciągle mi nie pasowały
MilenaP 20:43, 12 paź 2012

beta napisał(a)
fajna ta poranna sesja, tzn. ładna, bo czy dla roślin fajnie to nie wiem

Beta nic im się nie stało
kasik778 20:59, 12 paź 2012

MilenaP napisał(a)
c.d.

pięknie wyglądają ze szronem na liściach, jak polukrowane

A twoje różane przedszkole cudowne, będziesz miała różany raj w przyszłym roku
MilenaP 22:29, 12 paź 2012

kasik778 napisał(a)

gusiarz 12:16, 13 paź 2012

Milenko - no niestety już prawie zimowo się zrobiło, ale widoczki były przednie. Twoje rózyczki pięknie się ukorzeniły. A u mnie ze złamanej końcówki hortensji ogrodowej , którą wsadziłam do wody korzonki maciupkie wychodzą. Co z taką malizną zrobić? W domu trzymać czy w widnym garażu? Jak często podlewać?
AniaDS 12:21, 13 paź 2012

Przedszkolaczki urocze, pięknie ukorzenione .
Trzymam kciuki za wszystkie .
Zdjęcia cudne, klimatyczne, ale aż mi się zimno zrobiło .
Milka 12:53, 13 paź 2012

A ja jestem ciekawa nowych pomysłów na rabatki, co też ci tam wpadło do głowy
kasik778 19:29, 13 paź 2012

czekam też na relację, co to za pomysły
MilenaP 20:54, 13 paź 2012

gusiarz napisał(a)
Milenko - no niestety już prawie zimowo się zrobiło, ale widoczki były przednie. Twoje rózyczki pięknie się ukorzeniły. A u mnie ze złamanej końcówki hortensji ogrodowej , którą wsadziłam do wody korzonki maciupkie wychodzą. Co z taką malizną zrobić? W domu trzymać czy w widnym garażu? Jak często podlewać?

Aga trzymaj ją w wodzie, aż jej korzenie będą w miarę przyzwoite a potem wsadź ją do doniczki i trzymaj całą zimę w widnym i chłodnym miejscu. Podlewaj ją co jakiś czas, a na wiosnę przesadź do gruntu. Możesz też ją trzymać w doniczce przez całą zimę w domu. Nie będzie ryzyka, że Ci gdzieś tam padnie. Ja moją trzymałam w domu od stycznia bo mi w piwnicy padała. Do wiosny bardzo dużo urosła