Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » zielonastrefa

zielonastrefa

grembosia 18:30, 09 paź 2012

Myślicie, że jest szansa na reklamację? Jak możnaby to zrobić, zakupy na allegro, udokumentować też nie mam jak, bo kikuty wyrzuciłam,
kasik778 20:26, 09 paź 2012

MilenaP napisał(a)
Spróbuj w szkółkach róż: Spasówka, Rosarium, Rosaćwik, Floribunda - może będą mieć

Dziękuję pięknie, zaraz poszukam
MilenaP 20:37, 09 paź 2012

grembosia napisał(a)
Myślicie, że jest szansa na reklamację? Jak możnaby to zrobić, zakupy na allegro, udokumentować też nie mam jak, bo kikuty wyrzuciłam,

Ja też uważam, że coś musiało być z nimi nie tak ale na reklamacje bez dokumentacji to bym nie liczyła niestety takie są uroki zakupów on-line Nie obciążaj winą tych róż, bo to na pewno nie one zawiniły, lecz sprzedawca
MilenaP 20:40, 09 paź 2012

kasik778 napisał(a)

Spróbuj w szkółkach róż: Spasówka, Rosarium, Rosaćwik, Floribunda - może będą mieć

Dziękuję pięknie, zaraz poszukam

Poszukaj, poszukaj, a idę o zakład, że lista Ci się wydłuży
AniaDS 21:09, 09 paź 2012

Bez zdjęc na pewno nie uznają reklamacji a po za tym pewnie i czasu zbyt dużo minęło.
Szkoda .
betysia 07:20, 11 paź 2012

Milenus...buziaki slodziaki zostawiam i cudniastego dnia zycze...i uciekam!!!!!!
AniaDS 18:18, 11 paź 2012

I cudniastego wieczoru
beta 21:12, 11 paź 2012

przywitać się wpadłam

poczytałam...zanotowałam...i lecę dalej

pa
MilenaP 22:38, 11 paź 2012

Betysiu, Aniu, Beatko dziękuję, że zajrzałyście do mnie
Dziś wreszcie coś podziałałam w ogrodzie przegoniłam jesiennego lenia
Od popołudnia do wieczora wykopywałam cebule lilii, które zostawiłam dłużej żeby podrosły. Prognoza pogody i obiecany przymrozek spowodował u mńie popłoch i przenoszenie do ganku koszyka i donic z kwiatami. Popołudniu rozsadziłam jednak moje Chopiny, ukorzeniające się od lipca. Wszystkie poza trzema wykształciły dostateczne korzenie, więc podostawały osobne doniczki A reszta późniejszych kolegów nadal stoi w skrzynce wszystko okryłam bardzo dużym kartonem papieru ( tła fotograficznego, którym owinęłam całą ławkę, na której stoją rośliny ). Podobno to wystarczy Bardzo nie podoba mi się wizja tego przymrozku
MilenaP 10:45, 12 paź 2012

Wrzucam zdjęcia z wczorajszej rozsady małych Chopinków
Ten miał chyba największe korzenie

Nie wiem czy nie za wcześnie je wyciągnęłam z ziemi. Mam nadzieję, że im to nie zaszkodzi
Każdy szczęśliwiec, który dorósł do tego dostał osobną doniczkę
Przepraszam, że wszystko takie upaćkane ziemią, ale musiałam jej dosypać i zdjęcia robiłam na gorąco