Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

agata_chrosc... 14:54, 10 sty 2013

no, ale do końca to jeszcze bardzo, ale to bardzo daleko!
Milka 15:07, 10 sty 2013

czasami coś wydaje się dalekie, a czasami jest pod nosem...też czekam i liczę, że przeczytam
na pewno będzie interesujące!!
JulkAd 17:20, 10 sty 2013

A tutaj wklejam jako ciekawostkę....to tak notabene tych danieli

http://www.lasy.gov.pl/zubr

może Twoja Tess się zainteresuje (moje choć całkiem duże Dzieciory to też były zaciekwione)...zazwyczaj sarny żerują późnym popołudniem i wieczorkiem, czasami nawet żubra widać, w ciągu dnia można poobserwować ptaki

agata_chrosc... 20:48, 10 sty 2013

irena_milek napisał(a)
czasami coś wydaje się dalekie, a czasami jest pod nosem...też czekam i liczę, że przeczytam

ja tez liczę, że przeczytasz i że będzie interesujące, ale głowy nie dam!
agata_chrosc... 20:49, 10 sty 2013

JulkAd napisał(a)
A tutaj wklejam jako ciekawostkę....to tak notabene tych danieli

http://www.lasy.gov.pl/zubr

może Twoja Tess się zainteresuje (moje choć całkiem duże Dzieciory to też były zaciekwione)...zazwyczaj sarny żerują późnym popołudniem i wieczorkiem, czasami nawet żubra widać, w ciągu dnia można poobserwować ptaki

ale coś nie mogę tej ciekawostki otworzyć
JulkAd 21:53, 10 sty 2013

Agatko powinien otworzyć się filmik online z Puszczy Białowieskiej, na filmie widać paśnik, ale trzeba cierpliwości, żeby podglądać zwierzęta....dzisiaj sarny były między 17, a 18, w tej chwili nic nie widać....ale warto spróbować ....wytrwałości w "polowaniu" na grubego zwierza

dziwne, że się nie otwiera , bo u mnie wchodzi bez problemu
agata_chrosc... 21:55, 10 sty 2013

no to będę próbować. Jedna moja kolezanka wpadła w uzaleznienie od podglądania orłów w gnieździe. Trzeba uważać
ewalm 23:29, 10 sty 2013

agata_chroscicka napisał(a)

Agato, witaj w Nowym Roku. Dziękuję za życzenia i nawzajem - wszystkiego dobrego.

Jakie piękne zdjęcie. Są takie nierealne, jakby świeciły własnym światłem. Jak z bajki.

A wiesz, że kiedy zobaczyłam to zdjęcie na komputerze to przyszła mi do głowy podobna myśl - świecą, albo z jakiegoś innego zdjęcia zostały tu przeklejone, jakby inne światło na nie padało niż na wszystko dookoła. Ciekawe

Właśnie, a jeszcze te resztki liści na drzewach wyglądają jak taki złoty, święcący pył, który tak się jeszcze nad nimi unosi, bo one dopiero przed chwila wylądowały. Przeniosły się skądinąd.
Milka 23:58, 10 sty 2013

ja tez liczę, że przeczytasz i że będzie interesujące, ale głowy nie dam!

głowa tak cenna, że raczej jej bym nie poświęciła
przeczytam..lubię dośc trudna lekturę, pomyslec przy niej, co nie znaczy że nie czytam dla zabawy i relaksu
JulkAd 16:57, 11 sty 2013

no to będę próbować. Jedna moja kolezanka wpadła w uzaleznienie od podglądania orłów w gnieździe. Trzeba uważać

Ja myślę, że wiosna i lato z tego leczy, po pierwsze ogród po drugie żubry i sarny nie muszą korzystać z paśnika