Agato, witaj w Nowym Roku. Dziękuję za życzenia i nawzajem - wszystkiego dobrego.
Jakie piękne zdjęcie. Są takie nierealne, jakby świeciły własnym światłem. Jak z bajki.
A wiesz, że kiedy zobaczyłam to zdjęcie na komputerze to przyszła mi do głowy podobna myśl - świecą, albo z jakiegoś innego zdjęcia zostały tu przeklejone, jakby inne światło na nie padało niż na wszystko dookoła. Ciekawe
Właśnie, a jeszcze te resztki liści na drzewach wyglądają jak taki złoty, święcący pył, który tak się jeszcze nad nimi unosi, bo one dopiero przed chwila wylądowały. Przeniosły się skądinąd.
czasami coś wydaje się dalekie, a czasami jest pod nosem...też czekam i liczę, że przeczytam
na pewno będzie interesujące!!
ja tez liczę, że przeczytasz i że będzie interesujące, ale głowy nie dam!
głowa tak cenna, że raczej jej bym nie poświęciła
przeczytam..lubię dośc trudna lekturę, pomyslec przy niej, co nie znaczy że nie czytam dla zabawy i relaksu
to, co będę teraz pisac na pewno nie będzie trudną lekturą - raczej z tych pociągowych Ale w sumie tak napisac żeby komuś się chciało w pociągu przeczytac to też nie w kij dmuchał Zrobię co w mojej mocy
Agato, witaj w Nowym Roku. Dziękuję za życzenia i nawzajem - wszystkiego dobrego.
Jakie piękne zdjęcie. Są takie nierealne, jakby świeciły własnym światłem. Jak z bajki.
A wiesz, że kiedy zobaczyłam to zdjęcie na komputerze to przyszła mi do głowy podobna myśl - świecą, albo z jakiegoś innego zdjęcia zostały tu przeklejone, jakby inne światło na nie padało niż na wszystko dookoła. Ciekawe[/quot
To zdjecie jest po prostu...niesamowite...
Kasiek - cos chyba miałaś na mysli, ale na razie troche tajemniczo