Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

hanka_andrus 20:00, 19 lut 2013

Serdeczności moc!

Kuklik 20:51, 19 lut 2013

Agatko, moja córka od czterech lat jeździ konno w stylu western. Przez dwa lata nawet brała udział w Mistrzostwach Polski z efektem medalowym. Ona chciała jeździć już wcześniej, ale ja bałam się ją zapisać Konie są mi obce i bałam się, że mi dziecko spadnie czy coś, ale Ola nie dawała za wygraną i przepadło. Moja córka urodziła się z miłością do koni. Ma stałego rumaka którego częściowo dzierżawimy, to mały kuc szetland, prawdopodobnie jedyny w Polsce ujeżdżony westernowo. Dzisiaj tez była jeździć, tylko ona trenuje pod gołym niebem, nie ma tam hali, więc dzisiaj w śniegu
Tu końcówka treningu, koń Bryczek, moja córka i tyłem trenerka.

Jest taka sympatyczna gazeta internetowa o koniach, moja Ola kiedyś udzielała im wywiadu
http://www.konnacafe.pl
Życzę Twojej córce dużo radości z jazdy
agata_chrosc... 21:03, 19 lut 2013

Haniu, Bogusiu - pięknie dziękuję Jakie wspaniałe rośliny!
agata_chrosc... 21:09, 19 lut 2013

Kuklik napisał(a)
Agatko, moja córka od czterech lat jeździ konno w stylu western. Przez dwa lata nawet brała udział w Mistrzostwach Polski z efektem medalowym. Ona chciała jeździć już wcześniej, ale ja bałam się ją zapisać Konie są mi obce i bałam się, że mi dziecko spadnie czy coś, ale Ola nie dawała za wygraną i przepadło. Moja córka urodziła się z miłością do koni. Ma stałego rumaka którego częściowo dzierżawimy, to mały kuc szetland, prawdopodobnie jedyny w Polsce ujeżdżony westernowo. Dzisiaj tez była jeździć, tylko ona trenuje pod gołym niebem, nie ma tam hali, więc dzisiaj w śniegu
Tu końcówka treningu, koń Bryczek, moja córka i tyłem trenerka.

Jest taka sympatyczna gazeta internetowa o koniach, moja Ola kiedyś udzielała im wywiadu
http://www.konnacafe.pl
Życzę Twojej córce dużo radości z jazdy

To niezwykle oryginalne takie jeździectwo w stylu western. Gratulacje dla młodej mistrzyni! Pięknie się prezentuje z tym maluchem drepczącym grzecznie za nią Moja za każdym razem lubiła , gdy ją wsadzałam na kucyka czy konia, ale czy to się przerodzi w prawdziwa pasję to zobaczymy. Ja jeździłam bardzo intensywnie w swoim czasie, nawet kurs instruktora sportowego skończyłam, ale potem oczywiście wszystko się rozmyło i teraz patrzę czy moje dziecko zajdzie dalej niż ja czy da sobie spokój. Konie to wspaniałe zwierzęta, sport jeździecki to coś znacznie więcej niż sport, dlatego chciałabym żeby jej się to spodobało. Tu ma świetne warunki, stajnia jest absolutnie profesjonalna, ludzie przemili, jest szansa na dobry początek. Pozdrów mistrzynię

Kuklik 23:04, 19 lut 2013

O, to mama też koniara SuperJa nigdy nie jeździłam konno i nie mam pojęcia skąd moja córka tak to kocha, żeby jeździć w każdą pogodę, a u nas warunki spartańskie Ola martwi się tylko, żeby nie urosła za szybko, bo konik mały. Na razie jest dość drobna, najniższa w klasie, nie wygląda na swoje prawie 13 lat i świetnie do siebie pasują z Bryczkiem. Charakterem również, straszne uparciuchy
JulkAd 14:34, 20 lut 2013

Agatko gratulacje na 500 kę...bez kwiatka, ale z buziakami. Cmok , cmok
Celina 14:38, 20 lut 2013

Pozdrawiam serdecznie Agatko
i gratulki za 500 stronek

Milka 17:38, 20 lut 2013

No, no..instruktor, to ci dopiero koniara
Napisałam na priv, już wszystko jest
pozdrawiam prawie wiosennie
beta 21:25, 20 lut 2013

Agatko

śliczna ta Twoja córcia

a żeby tradycji stało się zadość to kwiatuszek dla Ciebie

agata_chrosc... 09:35, 21 lut 2013

Kuklik napisał(a)
O, to mama też koniara SuperJa nigdy nie jeździłam konno i nie mam pojęcia skąd moja córka tak to kocha, żeby jeździć w każdą pogodę, a u nas warunki spartańskie Ola martwi się tylko, żeby nie urosła za szybko, bo konik mały. Na razie jest dość drobna, najniższa w klasie, nie wygląda na swoje prawie 13 lat i świetnie do siebie pasują z Bryczkiem. Charakterem również, straszne uparciuchy

Bryczek nie wysoki, ale wygląda na całkiem silnego kucyka. Ja kiedyś jechałam w dwie osoby bryczką zaprzężoną do kucyka i był kłopot żeby go utrzymać. Strasznie silne są to zwierzęta. No tylko jak jej zaczną nogi się po ziemi ciągnąć, to trzeba będzie zmienić wierzchowca