Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Holandii

Ogród w Holandii

agata_chrosc... 09:35, 21 lut 2013

Julita, Celinka, Beta - dzięki za pamięć. To zawsze bardzo miłe.
agata_chrosc... 09:36, 21 lut 2013

Irenka, wiosna juz za progiem, a maila odczytałam i wysłałam też
monteverde 00:37, 22 lut 2013

Agatko gratuluję 500 stronki i tyleż kwiatków przesyłam
Przetacznik 20:39, 22 lut 2013

Hej instruktorze sportowy! Podziwiam, dla mnie taki tytuł i rzecz jasna umiejętności to jakaś niesamowita sprawa i abstrakcja. Konie są piękne i takie ogromne, zupełnie nie wiem jak można się z nimi oswoić, ja bym się obawiała... Ale chciałabym tak na spacer wierzchem się wybrać ; )
Teska dumna na tym wierzchowcu, widać że przejęta bardzo : ) Moja Zosia odwiedzała kuca na Mazurach i też ma takie zdjęcia rozpromieniona i zachwycona.
A gwoli porządku i poszanowania obyczaju gratulacje pięćsetne : )
AniaDS 20:42, 22 lut 2013

Na imprezkę wpadłam z kwieciem Agatko, gratuluję 500 stronek
agata_chrosc... 20:44, 22 lut 2013

monteverde napisał(a)
Agatko gratuluję 500 stronki i tyleż kwiatków przesyłam

Dziękuję Aniu. Jaka piękna ta hortensja!
agata_chrosc... 20:47, 22 lut 2013

Przetacznik napisał(a)
Hej instruktorze sportowy! Podziwiam, dla mnie taki tytuł i rzecz jasna umiejętności to jakaś niesamowita sprawa i abstrakcja. Konie są piękne i takie ogromne, zupełnie nie wiem jak można się z nimi oswoić, ja bym się obawiała... Ale chciałabym tak na spacer wierzchem się wybrać ; )
Teska dumna na tym wierzchowcu, widać że przejęta bardzo : ) Moja Zosia odwiedzała kuca na Mazurach i też ma takie zdjęcia rozpromieniona i zachwycona.
A gwoli porządku i poszanowania obyczaju gratulacje pięćsetne : )

Obawiać się nalezy, bo koń swoje 500 kg minimum waży i żartów nie ma. Ale oswoic, a nawet zaprzyjaźnić się z nim można. Dla mnie to jeszcze taka ważna część kultury i historii. Po prostu coś znacznie więcej niż sport.
Byłam u Ciebie i podziwiałam akwarele ale nic nie napisałam, bo jakaś niemoc twórcza mnie dopadła. Juz musi ta wiosna przyjść wreszcie bo inaczej zastygnę w oczekiwaniu
agata_chrosc... 20:49, 22 lut 2013

AniaDS napisał(a)
Na imprezkę wpadłam z kwieciem Agatko, gratuluję 500 stronek

Aniu jak miło Cię widzieć. Kwiecie jak zwykle przepiękne. A ja w tym roku będę z wypiekami na twarzy wyczekiwała pierwszych kwiatów na mojej Iceberg i na wszystkich nowych jesienią sadzonych. Żeby to już było!
agata_chrosc... 21:01, 22 lut 2013

http://www.youtube.com/watch?v=wuQkPdKU0WM

wkleiłam sobie, żeby nei zgubić link, który u sibei Kasia WB wkleiła. Bardzo fajne
Przetacznik 21:16, 22 lut 2013

agata_chroscicka napisał(a)

Obawiać się nalezy, bo koń swoje 500 kg minimum waży i żartów nie ma. Ale oswoic, a nawet zaprzyjaźnić się z nim można. Dla mnie to jeszcze taka ważna część kultury i historii. Po prostu coś znacznie więcej niż sport.
Byłam u Ciebie i podziwiałam akwarele ale nic nie napisałam, bo jakaś niemoc twórcza mnie dopadła. Juz musi ta wiosna przyjść wreszcie bo inaczej zastygnę w oczekiwaniu

A mi zdaje się że jazda konna to jeszcze odwaga i chyba ciężka praca? Ja raz miałam okazję siedzieć w siodle, ale cóż - zwierzę zupełnie zignorowało moją obecność na grzbiecie i ruszyło wprost do stajni, a komendy to mogłam sobie schować do kieszeni i tak się jazda zakończyła - u żłoba : )

Bardzo się zafascynowałam akwarelami Zbukvitzem, Castagnetem i uparłam się nauczyć. Chciałam nawet na kurs pójść, ale jednak na razie sama podziałam.
Rozumiem Twoją niemoc, mi też trudno wykrzesać energię jaka byłaby wskazana. Ale to się u nas zmieni... niebawem i już : )