Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Rozmowy » Pogaduchy nocnych marków...ale nie tylko o ogrodach:)

Pogaduchy nocnych marków...ale nie tylko o ogrodach:)

Martek 02:04, 10 lut 2011

Ja dopiero się kładę ,ale już ledwo placami po klawiaturze daję
Miłych snów ,pewnie teraz to tylko telepatycznie dotrze do Was ,a niech i tak dociera
hanka_andrus 09:48, 10 lut 2011

Sny zesłałaś miłe!jestem już na nogach .U ciebie też pewnie ruch jak na Marszałkowskiej?Dzieci do szkoły,mamuśka bezsenna!Życzę miłych i sympatycznych wydarzeń w ciągu dnia!
Matka 10:07, 10 lut 2011

pijcie, pijcie za nasze zdrowie...kiedyś do Was dołączę
Martek 13:35, 10 lut 2011

hanka_andrus napisał(a)
Sny zesłałaś miłe!jestem już na nogach .U ciebie też pewnie ruch jak na Marszałkowskiej?Dzieci do szkoły,mamuśka bezsenna!Życzę miłych i sympatycznych wydarzeń w ciągu dnia!

Wzajemnie Hanko
Martek 13:36, 10 lut 2011

Bogda napisał(a)
pijcie, pijcie za nasze zdrowie...kiedyś do Was dołączę

Za brzmiało jakbyś za jakieś wieki miała dołączać ...Nie wytrzymasz ,mały będzie spał ,a TY do kompa)
monteverde 02:07, 11 lut 2011

hahahaha,znając Bognę))
olga_szopa 02:44, 11 lut 2011

Pozdrawiam nocnie
Nie żebym rywalizowała,ale nadrabiam zaległości w lekturze
Gardenarium 18:26, 12 lut 2011

Bogdzie Marto chodziło o picie Z tym musi poczekać

Instagram Ogrodowiska
marzena 19:09, 12 lut 2011

Witam wszystkich !
Nie udzielam sie na forum, tak jakoś sie sklada , ale oglądam Wasze interesujące ogrody, piękne rośliny i kompozycje ogrodowe.( Z tym, ze tyle jest rozmaitych wątków na Ogrodowisku, ze można się pogubić albo zaczytywać bez miary
Mam zamiar też serio wziąć się do pracy w tej materii, właściwie już to robię, ale mam dość duży kawałek ziemi/ogrodu i cokolwiek bym zrobiła, zawsze można więcej i lepiej...
Zainteresowałam się sklepem Florini i wczoraj ogladałam ich ofertę, chcę zakupić trochę bylin i krzewów do mojego ogrodu. Chciałabym dowiedzieć się od Was, bo wiem, ze chyba korzystacie z ich produktów, czy jest to firma solidna, czy przesyłane rośliny są w dobrym stanie, czy warto u nich kupować ? A także, czy zakupić kilka takich samych bylin czy pojedyncze egzemplarze licząc, ze szybko się rozrosną ? ( no, domyślam się, ze pewnie zalezy to od gatunku/odmiany rośliny i wielkosci terenu, na ktorym chce je posadzić) , ale jaka jest Wasza praktyka w tym względzie ?
Bardzo proszę o informacje na ten temat, o Wasze doświadczenia z zamawianiem roślin w tej firmie ( a moze polecicie mi też inną ? ) i ewentualne rady w tym względzie. Domyśliłam się, że Marta i Anna zamawiają w tej firmie, zwracam się więc do Was przede wszystkim ale również do każdej/ego ktora/y ma takie doświadczenie.
Pozdrawiam Was i czekam na info

Gardenarium 22:26, 12 lut 2011

Florini jest u nas zalogowane i piszą czasem w wątkach, ja kupuje tylko bezpośrednio, nie korzystam bo mam dostęp, jako że robię ogrody, więc nie ma dla mnie roślin nie do zdobycia, natomiast dziewczyny faktycznie korzystają. Gdyby nie odpowiadały, wyślij im zapytanie na Priva.
Na pewno zarekomendują tą firmę z dobrej strony

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies