Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Bogusława

Ogród Bogusława

AsiaK_Z 11:47, 26 paź 2015

Witaj Bogusławie. Dawno mnie u Ciebie nie było i zapomniałam jak u Ciebie jest pięknie niezależnie od pory roku. Aczkolwiek przyjemniej dla oka jak jest zielono
Miłego dnia
Sebek 22:49, 27 paź 2015

Przyznam się szczerze, że bardziej znam Twój ogród z facebook'a Mimo też różnorodności form, gdzie każda roślina to osobne dzieło czuć tutaj harmonię - a to bardzo trudno uzyskać Więc kłaniam się nisko
Gardenarium 07:52, 28 paź 2015

Ogród i jego opiekun - ogrodnik poczynili wielkie postępy w ogólnym efekcie, jaki ogród wywołuje. Jest pięknie, chociaż mało dodatków

Instagram Ogrodowiska
boguslaw_r_ 12:57, 28 paź 2015

hanka_andrus napisał(a)
U Ciebie, Bogusiu, przynajmniej to przejście z lata na inną porę roku jest bezstresowe. Iglaste w śniegu wyglądają świątecznie po prostu.
Pozdrawiam[/quote
Witaj Haneczko zima jest piękna ale wolimy ciepełko pozdrawiam.
boguslaw_r_ 12:59, 28 paź 2015

AsiaK_Z napisał(a)
Witaj Bogusławie. Dawno mnie u Ciebie nie było i zapomniałam jak u Ciebie jest pięknie niezależnie od pory roku. Aczkolwiek przyjemniej dla oka jak jest zielono
Miłego dnia

Dzięki za pochwały i wizytę pozdrawiam.
boguslaw_r_ 13:01, 28 paź 2015

Sebek napisał(a)
Przyznam się szczerze, że bardziej znam Twój ogród z facebook'a Mimo też różnorodności form, gdzie każda roślina to osobne dzieło czuć tutaj harmonię - a to bardzo trudno uzyskać Więc kłaniam się nisko

Witaj Sebastianie dziękuję pięknie za takie uznanie, staram się chopć nie zawsze wychodzi ale się uczę. pozdrawiam.
boguslaw_r_ 13:26, 28 paź 2015

Gardenarium napisał(a)
Ogród i jego opiekun - ogrodnik poczynili wielkie postępy w ogólnym efekcie, jaki ogród wywołuje. Jest pięknie, chociaż mało dodatków

Pięknie witam Cię Danusiu, Twoie pochwały liczą się po wielokroć,

z tymi dodatkami mam zawsze kłopot, ponieważ nie do końca umię łączyć rośliny ze sobą, jak już kiedyś wspominałem dziesięć lat temu nie wiedziałem że sosna kwitnie, ma kwiaty i takie tam.

Specyfika ziemi przy lesie jest inna, zakwaszona, dobra dla iglastych, a nie zawsze odpowiednia dla roślin które takiej gleby nie lubią,
nie mam takiej wiedzy jak Ty Danusiu i zapewne nigdy nie będę miał,

jak dobrze pójdzie to po staremu do emerytury mam 1/5 roku a po nowemu 3 lata,
choć idzie nowe może wcześniej, mam 46 lat pracy, czas pokaże

pozdrawiam serdecznie wiem że jesteś bardzo zapracowana tym milsza jest Twoja wizyta. buziole.

hanka_andrus 17:00, 28 paź 2015

Cholernie długo trzeba czekać na tę emeryturkę! Życzę, żeby było nowe "po staremu"
zbigniew_gazda 20:00, 28 paź 2015

O to piękny staż pracy. Ale jak Cię nie wyganiają to ..... ech trudny wybór jest.
Ja bym wybierał luzik.
AsiaK_Z 20:45, 28 paź 2015

Nawet, jeżeli w tej gorszej wersji, to tylko 3 lata. Ja muszę jeszcze, w tej gorszej wersji, przepracować 31 lat. Jeżeli miałoby być 40 lat pracy - to i tak jeszcze 19 trza przepracować Dziki szał pozdrawiam