Witaj Bogusławie. Dawno mnie u Ciebie nie było i zapomniałam jak u Ciebie jest pięknie niezależnie od pory roku. Aczkolwiek przyjemniej dla oka jak jest zielono
Miłego dnia
Przyznam się szczerze, że bardziej znam Twój ogród z facebook'a Mimo też różnorodności form, gdzie każda roślina to osobne dzieło czuć tutaj harmonię - a to bardzo trudno uzyskać Więc kłaniam się nisko
Pięknie witam Cię Danusiu, Twoie pochwały liczą się po wielokroć,
z tymi dodatkami mam zawsze kłopot, ponieważ nie do końca umię łączyć rośliny ze sobą, jak już kiedyś wspominałem dziesięć lat temu nie wiedziałem że sosna kwitnie, ma kwiaty i takie tam.
Specyfika ziemi przy lesie jest inna, zakwaszona, dobra dla iglastych, a nie zawsze odpowiednia dla roślin które takiej gleby nie lubią,
nie mam takiej wiedzy jak Ty Danusiu i zapewne nigdy nie będę miał,
jak dobrze pójdzie to po staremu do emerytury mam 1/5 roku a po nowemu 3 lata,
choć idzie nowe może wcześniej, mam 46 lat pracy, czas pokaże
pozdrawiam serdecznie wiem że jesteś bardzo zapracowana tym milsza jest Twoja wizyta. buziole.
Cholernie długo trzeba czekać na tę emeryturkę! Życzę, żeby było nowe "po staremu"
Nawet, jeżeli w tej gorszej wersji, to tylko 3 lata. Ja muszę jeszcze, w tej gorszej wersji, przepracować 31 lat. Jeżeli miałoby być 40 lat pracy - to i tak jeszcze 19 trza przepracować Dziki szał pozdrawiam