Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Bogusława

Ogród Bogusława

hanka_andrus 12:25, 18 sty 2017

ślicznie! Iglaczki jak chińskie wojsko na posterunku!
boguslaw_r_ 12:33, 18 sty 2017

-10

boguslaw_r_ 12:38, 18 sty 2017

hanka_andrus napisał(a)
ślicznie! Iglaczki jak chińskie wojsko na posterunku!

Zima jest piękna w szczególności za oknem ale,
Haneczko do wiosny tylko 62 dni dzień coraz dłuższy,
boguslaw_r_ 14:27, 18 sty 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Pięknie Wczoraj w Proszowicach widziałam chodnik okolony w strzyżonych formach , obie jego strony stanowiły swoje odbicie lustrzane, ktoś się mocno napracował , ale efekt super, a to przed ogródek dopiero był. Fotki nie mam bo nie było jak zrobić

W tej dziedzinie bywają fachowcy wysokiej klasy o Danusi i Witku nie wspomnę.
hanka_andrus 17:03, 18 sty 2017

Tego dłuższego dnia już doświadczam! Budziłam sie przez całą jesień po ciemku i starczyło światła do połowy dnia, a teraz już słoneczko wstaje o dobrej porze, a i spać idzie ciut później.

Ja do ogrodu planuję sie wybrać 1 marca, to dla mnie jeszcze krócej niż 62 dni, bo tylko 41 dni.
I tego się trzymam, póki co!
boguslaw_r_ 12:25, 19 sty 2017

hanka_andrus napisał(a)
Tego dłuższego dnia już doświadczam! Budziłam sie przez całą jesień po ciemku i starczyło światła do połowy dnia, a teraz już słoneczko wstaje o dobrej porze, a i spać idzie ciut później.

Ja do ogrodu planuję sie wybrać 1 marca, to dla mnie jeszcze krócej niż 62 dni, bo tylko 41 dni.
I tego się trzymam, póki co!

Haneczko u Ciebie wiosna przychodzi wcześniej, gdyż od Ciebie bije tyle ciepła, do centrum niestety nie dociera, pozdrawiam serdecznie
hanka_andrus 12:42, 19 sty 2017

Ha haha! Bogusiu! Tyle ciepła? No to jeszcze Wam dzisiaj napiszę, że u mnie +2 C i leci z nieba mżawka, ale niestety natychmiast zamarza. Ale jest nadzieja, ze trochę tego śniegu ubędzie w ciągu dnia. Na magistralach ciepłowniczych już widać zieleń.
Chętnie bym się dzieliła ciepełkiem, ale Bałtyk to nie Morze Śródziemne. Długo zimno.
boguslaw_r_ 15:11, 19 sty 2017

hanka_andrus napisał(a)
Ha haha! Bogusiu! Tyle ciepła? No to jeszcze Wam dzisiaj napiszę, że u mnie +2 C i leci z nieba mżawka, ale niestety natychmiast zamarza. Ale jest nadzieja, ze trochę tego śniegu ubędzie w ciągu dnia. Na magistralach ciepłowniczych już widać zieleń.
Chętnie bym się dzieliła ciepełkiem, ale Bałtyk to nie Morze Śródziemne. Długo zimno.

Haneczko buziole cieplutkie i uśmieszki.
boguslaw_r_ 14:04, 25 sty 2017

Poprosiłem Danusię aby porobiła troszkę fotek z białą pierzynką, bardzo jestem ciekaw gdyż Danusia nie lubi zimy, ale ma piękny ogród a w pięknej zimowej szacie z chmurkami na gałązkach, topiary w zimowej jesionce, może okazać się odkryciem Bukszpanowego na biało, niecierpliwie czekam , wiem że jest zapracowana bardzo, ale może coś fajnego da się zrobić Danusia ma rękę i oko, co widać po fotografiach naszej mistrzyni.

boguslaw_r_ 12:06, 02 lut 2017

2008 rok jakie wszystko było malutkie.

2010 rok troszkę podrosło.

2012 rośnie.

2014

2015

2016