Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

mira 22:01, 08 mar 2020

anna_t, deszczowymaj,Wiolka5_7,AgnieszkaW,Monia81 - jestem zaskoczona że tyle osób mnie zna z forum - oj muszę się poprawić z odwiedzinami na wątkach - nie obiecuję że to nastąpi szybko, niemniej bardzo bardzo dziękuję za ciepłe słowa i że zechciałyście mi to napisać

dziekuję barzo
mira 22:05, 08 mar 2020

m_gocha napisał(a)
Mira! Obejrzałam i nagrałam również (wtedy zerkam w „swoim tempie” często stosując „stop klatka” )
Ogród baaaardzo piękny - taki w moim stylu
Właścicielka baaardzo sympatyczna (oczywiście właściciel również )
Oglądając często miałam chęć wirtualnie zatrzymać kamerę zdecydowanie dłużej na niektórych kadrach czy wręcz nieco bardziej skierować w inną stronę
Ale takie są prawa krótkiego (zdecydowanie zbyt krótkiego!) programu

Niemniej bardzo miło się oglądało. Chętnie obejrzę z nagrania jeszcze raz

Ciekawa jestem Twojego odbioru

Gosiu dziękuję za komplementa.
Takie są prawa programu - nagrywa się sporo, więcej scen a opis odcinaka pod montaż powstaje na końcu i wówczas dobiera się ujęcia a inne odrzuca.
Dobrze że odcinek jest krótki i zostaje niedosyt, gdyby był dłuższy...może by nudził

Mój odbiór ? pozytywny
mira 22:10, 08 mar 2020

Joku napisał(a)
Mira, zbyt skromnie pokazujesz nam swój ogród na forum. Taka myśl przemknęła mi przez głowę w czasie oglądania programu. Bardzo duże wrażenie zrobiła na mnie kombinacja biało kwitnących kwiatów w przedogródku. Masz piękne swoje miejsce na ziemi.

Joku - to przecież tyle jesteśmy na forum i przyznam że jestem już tym zmęczona, tyle fotek ile pokazuję...chyba za dużo i do znudzenia

Bardzo Ci dziękuję - i pozdrawiam
mira 22:13, 08 mar 2020

ewsyg napisał(a)
Miro
Program obejrzałam i jestem zaskoczona wielkością Waszego ogrodu Czasami wpadam do Ciebie, ale rzadko zostawiam ślad. Przyznam, że ja po programie czuję wielki niedosyt widoków tego pięknego i zadbanego ogrodu.
Pozdrawiam

Kurcze, powyżej Joku pisze że za mało teraz Ty - jeszcze uwierzę - naprawdę sporo pokazuję ale ale - tak teraz myślę - zdjęcia a obraz w TV to jednak nie to samo - to jest jednak ruch głos i inny odbiór niż statyczne zdjęcie

a zdjęcia moje były w programie - i tak sprytnie wplecione - jak mi się to podobało
mira 22:16, 08 mar 2020

abiko napisał(a)
Mira gratuluję Widziałam, ogród jak zwykle wypieszczony, śliczny.
A gdzie kompostownik.. taki Monty Dona w spódnicy
Ty za to jesteś stworzona przed kamerę
I fonntanna na koniec hit, do skopiowania

I moja Artemist to nie Artemis.. to już wiem.

Abiko - no kompostownik się nie załapał ale przecież wszystkiego nie da się pokazać bo wyszedł by chaos.
Z tą kamerą to już Cię poniosło .

A fontanna to jest znany chyba patent ale naprawdę fajny i taka planuje przy tarasie.

pozdrawiam
mira 22:21, 08 mar 2020

Wendy79 napisał(a)
Przepraszam, ale mam niedosyt. Uważam, że zbyt mało pokazano. Totalnie zauroczyło mnie wejście do ogrodu (jeszcze raz, jaki to powojnik?) i wspaniała rabata bylinowa przy domu.

Na niedosyt mam patent - można ponownie obejrzeć , ja mam mały ogród i prawie wszystko pokazano - no tak kompostownika nie i skrzyń warzywnych wypełnionych pysznościami też nie to fakt - no ale taka programowa rama.

A rabata bylinowa dziękuje - stale pracuję nad nią

a powojnik to Summer Snow - rośnie wielki i wszędzie się wspina - to tak dla jasności ale uroczy do trzmieliny to fakt

pozdrawiam
mira 22:40, 08 mar 2020

Bardzo dziękuję wszystkim za miłe słowa, za wspólne oglądanie, za to że jesteście, za to wspólne wirtualne ogrodniczkowanie.

Pytacie jak odebraliśmy program. Pozytywnie, przyznam, że nie oczekiwaliśmy,
że tak wyjdzie.

Czasu na nagrania było niewiele bo było to zaledwie kilka godzin w czerwcu a potem tylko nagranie do lokowania produktu co oczywiście musi być.

Wcześniej w 2018 było też króciutkie nagranie w ramach wizji. W sumie nie było za wiele materiału np.z różnych pór roku.

Jestem bardzo zadowolona z tytułu odcinka - tego się nie spodziewałam ,
z moich zdjęć które zostały ładnie pokazane,
z epizodu gdzie Maja mówi o Zosi i Kubie - oglądaliśmy razem - ale było radości
jestem też zadowolona z lokowania produktu - uważam że super się wpasował w moje potrzeby i z pewnością wykorzystam patent do ogrodu a jak zrobię to się pochwalę

o obawach nie piszę, ważny jest odbiór całości i mam nadzieję że tez tak do tego podejdziecie

mam też nadzieję że zrealizuje się moja obserwacja

otóż zauważyłam że ogrody te które znam, po emisji programu zmieniały się nie do poznania na oczywiście lepsze , bogatsze, finezyjne - i tak sobie marzę że mój też dostanie jakiegoś jeszcze innego blasku

a póki co mam nadzieję że zakwitnie mi judaszowiec

pozdrawiam

ach zapomniałam napisać - królowa mira
największy ubaw mieli książęta ponoć dostanę koronę
anna_t 06:19, 09 mar 2020

mira napisał(a)

Aniu muszę zajrzeć jak wygląda Twoja różanka ale klasycznie to raczej przy różach sadzą byliny towarzyszące. Z cebulowymi jest taki problem że stale się tam kopie a to kopczyki żeby na zimę okryć a to rozkopać - raczej w praktycznym aspekcie to przemyśl - tak mi się wydaje
w sumie racja
A powiedz mi jeszcze jak tniesz Artemis? Zauważyłam w programie że masz ogromną była chyba wyższa od was
tulucy 07:00, 09 mar 2020

Ja jeszcze niestety tuptam z niecierpliwości na odcinek w sieci. Zajawkę widziałam i tupię szybciej
AgataM 07:24, 09 mar 2020

Gratuluję Miro!!!!! Cudowny ogród i przemili gospodarze
Niedawno skończyłam oglądać powtórkę programu. Jestem zachwycona
Pozdrawiam cieplutko