Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

Magleska 20:39, 09 mar 2020

Dzięki dziewczyny lecę oglądać
kasiek 21:06, 09 mar 2020

Ja tez dziękuje
Helen 21:12, 09 mar 2020

Mira, masz bardzo przemyślany i bardzo dopracowany ogród. Widać, ze to pasja ale i ogromna pracowitość właścicieli.
Odcinek sobie nagrałam i będę oglądać ponownie, lubię dojrzeć szczegóły, które nie zawsze są widoczne za pierwszym razem.
Gratulacje
Helen 21:14, 09 mar 2020

Aha, zapomniałam. Bardzo mi się podobało miejsce do przesadzania, super warsztacik.
eMowi podobała się łąka, On lubi dużo naturalności.
Pszczelarnia 21:18, 09 mar 2020

Mira!

Maja rozpływa się w Twoim ogrodzie a my (ja i Tad) z nią!

Ty i te Twoje smaczki: rabata od niechcenia, coś do zjedzenia i znakomicie utrzymany przedogródek (jestem jego fanką!).

Fantastyczna rabata bylinowa - teraz dojrzałam całą jej wartość w zwyczajności.

Podziwiam wystąpienie Bogdana.

Skoro my byliśmy zachwyceni Twoim ogrodem w styczniu, to co dopiero Maja w czerwcu?

W tym spektalku ogrodowym wszystko gra:

to podstawy sukcesu

sadzenie, hodowanie, uprawianie

dbałość o glebę

Maja miała rację: nawłoć jest inwazyjna, trzeba ją okiełzać (czekam na kolejne odsłony spektaklu)

Zachwycają mnie u Ciebie te wszystkie szczególiki:

Magleska 21:20, 09 mar 2020

Mira cudowny ogród... Ach i ich....
Bardzo mi się u Ciebie podoba...
Buziaki
Gosialuk 21:28, 09 mar 2020

Ja zwróciłam uwagę na drzewa. Takie przemyślane mają miejsce w twoim ogrodzie.
Łąki nawłociowej na pewno będzie ubywać - tyle jest chciejstw dookoła.
sierika 21:44, 09 mar 2020

Pszczółka opisała wszystkie emocje i odczucia jakie niesie Twój ogród i towarzystwo.
Przywołała też piękne wspomnienia, szykuję się na czerwcowy rekonesanstaki niezobowiązujący, krótki ale chcę się zanurzyć w letniej odsłonie, jak widzisz lubię się wpychać
Mam kompleks przedogródka, mój tragiczny.
kasiek 21:50, 09 mar 2020

Mirus - genialnie wyszło! Pierwsze kadry pokazują tajemniczość i sztuke kompozycji - nazwy typu Królowa Mira, Rabata od niechcenia itp są po prostu przeurocze! zachowali tytuł wątku - to fajna niespodzianka! Rabata przy oknie jest przepiekna, masz bardzo dużo kolorów. Domek ogrodnika ze szpargałami - cudowny! A jak powiększyłas warzywnik - no fantastycznie! I ta łąka - teraz sa ścieżki - swietnie to wygląda.
Ty luz-blues - mąż też - no po prostu ja nie mam się do czego przyczepić
Tamaryszek 22:02, 09 mar 2020

Witaj Królowo! Wszystko się udało, Wy oboje naturalni i sympatyczni, ogród super zadbany i pełen uroku, gratulacje. Nie wiedziałam, że Twoje królestwo jest takie duże! Z przyjemnością rozpoznawałam znane mi z forum zakątki, a wiele jakbym widziała pierwszy raz. Ślicznie macie! Będę powtarzać oglądanie na pewno.