Pospacerowałam po Twoim ogrodzie i każdy zakątek jest inny ale w każdym jest czym się zachwycic. No i tez jestem ciekawa Twojego zakątku dumaniaU mnie tez od dwóch tygodni pozostało mi tylko spacerowanie po ogrodowisku i cierpię podwójnie bo i z choroby i na mysl o tyłach w pracach ogrodowych.Pozdrawiam i zdrowia życze
Dzidka z moją świątynią jest coraz bliżej i może nawet jutro powstanie -też mnie ciekawi - a przedogródek mi się nie podoba i stale go zmieniam ale miło że chcesz być dlużej
a! kaloszki muszę kupić
Marzenko, Basiu, Lena, Ell - dziewczyny miłe jesteście i dzięki za sympatyczne wpisy ale jakby tak trochę konstruktywnej krytyki tak bym chciała - niech ktoś powie to zmień i to - ja dziś połaziłam po ogrodzie i chyba muszę wyjechać bo wszystko bym pozmieniała
Danusiu ja już zdrowa i to lepsze dla ogrodu bo nie będę planować tylko z głową przy ziemi
mam takiego iryska - nie wiem jak się nazywa - rozrósł się i jest to wspaniała bylina - wygląda stale jak kępa trawy a jak kwitnie to już lepiej być nie może