Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

mira 23:09, 09 cze 2013

Richie napisał(a)
Mira, dzięki za wizytę i współpracę przy programie Zaaranżowane w ostatniej chwili spotkanie okazało się bardzo interesujące do pokazania ogrodu Tobie i telewidzom. Pozdrawiam

hej!

byłam bardzo ciekawa jak zostanie skomponowany odcinek i jak opowiedziany - w końcu nagrywanych było ok 10 godzin w różnym czasie, jak mówisz a tu trzeba z tego materiału wybrać kilkanaście minut -
komentarz Mai był bardzo ciekawy, rysunki świetne a ogród wydawał się większy niż w realu
najbardziej podobało mi się pokazanie kaskady wodnej z limonkowymi roślinkami - to przepiękny zakątek

to ja dziękuję za spotkanie i pozdrawiam
Przetacznik 23:11, 09 cze 2013

Widziałam Cię MIro w swoim pokoju rano, ale fajnie, pozdrawiam : )
marzena 23:14, 09 cze 2013

Mira, bardzo dobrze wypadł Twój debiut (?) w TV
czy to był Wasz ( Twój i Rysia) pomysł, że Ty się dopytujesz a on odpowiada ? czy realizatorów programu ? w każdym razie bardzo mi się to podobało ...jak Ty przyszłaś już Maja zniknęła
mira 23:23, 09 cze 2013

Dzisiaj powinnam o 8 rano siedzieć z nosem przy telewizorze i czekać na premierę odcinka u Ryszarda w ogrodzie, ale tak nie było - na szczęście są powtórki i net

w tym czasie pędziłam do Arboretum w Wojsławicach gdzie odbywały się zawody w szachach szybkich - ja tym razem w charakterze kibica biernego bo zasad nie znam ale z matczynym wsparciem dla syna,

jednak było wiadomo że kibicowanie będzie krótkie a mnie wchłonie arboretum i to na dobre
jutro wstawię fotki w stosownym wątku

a dziś na zachętę tylko kilka

mira 23:35, 09 cze 2013

marzena napisał(a)
Mira, bardzo dobrze wypadł Twój debiut (?) w TV
czy to był Wasz ( Twój i Rysia) pomysł, że Ty się dopytujesz a on odpowiada ? czy realizatorów programu ? w każdym razie bardzo mi się to podobało ...jak Ty przyszłaś już Maja zniknęła

Weronika - ale fajnie

Marzenko - no trudno żeby Rysio pytał a ja mu odpowiadałam - ogólny zarys rozmowy był ale prób nie było , gadaliśmy zwyczajnie a jak kamera startowała to bardziej spontanicznie choć lekko zestresowani znaczy bardziej ja

np. przy rabatce z powojnikiem wyszedł spontan, miało być o powojniku, a mnie zachwyciła cała kompozycja i pewnie nikt nie uwierzy, że nie wiedziałam że Danusia projektowała rabatkę choć o cisach wiedziałam
nie mogłam podziwiać powojnika bo mi akurat wpadł pomysl do głowy że ten powojnik taki cudny bo w świetnej oprawie - a machanie już samo poszło

a np. przy rybkach to już wogóle rozmawialiśmy bez sugestii - może zestaw pytań i odpowiedzi wydaje się trochę sztuczny, ale przecież jak idziemy do kogoś do ogrodu to na ogół pytamy jak co robi a ten ktoś odpowiada -chyba tak to działa
jak wpadnę do Ciebie to Cię zasypię pytaniami

pozdrawiam
mira 23:38, 09 cze 2013

dalej arboretum
to dal Gabrysi

te różę chciałabym

a to dal Ani asc

mira 23:44, 09 cze 2013

zakończenie turnieju

poletka żurawkowe

piękność dereniowa

a ta roślinka mnie zachwyciłą

jutro wstawię zdjęcia bo dziś już inne arboretum jest prezentowane

w każdym razie arboretum w Wojsławicach jest wyjątkowe !!!!! i to m.in albo głównie za sprawą tego Pana

aldonaz 00:23, 10 cze 2013

I ja obejrzałam program - jesteś bardzo naturalna przed kamerą. Jeszcze nigdy nie widziałam tak dopieszczonego ogrodu jak Ryśka. Gratuluję odwagi.
BEATA_S 07:50, 10 cze 2013

Ja też pozdrawiam i melduję, że widziałam Cię Miro w telewizji. Dziękuję, że pozdrowiłaś O.
Pszczelarnia 10:29, 10 cze 2013

Mira,
rosa glauca to jest!
I podagrycznik 'Variegata' kwitnący - był.
Pan "od arboretum" - jego zasługa. Ale co on by zrobił bez żony - kuratora Ogrodu (nazwałabym ładniej to stanowisko).

Was w Mai nie oglądałam, mus nadrobić w deszczową pogodę. .