Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

mira 22:15, 25 lis 2014

Kondzio napisał(a)
Zdjecia obledne pokazujesz ja za zwyczaj tez zostawiałem ale w tym miałem za duzo wolnego i długo było ciepło to zrobiłem porządki wiosenne hi hi hi

pochwała zdjęć mnie cieszy -
no ja też bym coś zrobiła gdybym mogla, najbardziej mnie gnębi że ziemia zasklepiona i nie wzruszona

a wapnujesz rabaty? moje po deszczach wymagałyby no i kompostu aż się prosi - no trudno do wiosny
Kasial 10:11, 26 lis 2014

mira napisał(a)

no właśnie - a ja mam z tym problem bo jak się rozsypie a na wiosnę gmyram to albo wyplewię albo podetnę jak grabkuję

a to stan mojej bylinowej w tym roku przymusowo zostaje wszystko do wiosny

Piękności, mogłabym patrzeć godzinami
marzena 17:21, 26 lis 2014

oglądam Twoje jesienne i przedjesienne rabaty bylinowe i szukam inspiracji... te angielskie pod murem bardzo mi sie przydały, bo na wiosnę robię półkolistą rabatę bylinową pod moim murem
pozdrawiam i zdrówka jak najwięcej !
Ewkakonewka 17:53, 26 lis 2014

Ta Twoja bylinowa zachwyca
paniprzyroda 18:29, 26 lis 2014

Miro, takie fotki to mniód na serducho
Kondzio 19:00, 26 lis 2014

mira napisał(a)

pochwała zdjęć mnie cieszy -
no ja też bym coś zrobiła gdybym mogla, najbardziej mnie gnębi że ziemia zasklepiona i nie wzruszona

a wapnujesz rabaty? moje po deszczach wymagałyby no i kompostu aż się prosi - no trudno do wiosny
nigdy nie wapnowałem rabat a kompost daje wiosną jak się zrobi
viva 22:47, 26 lis 2014

Mireczko, no razem jesteśmy unieruchomione. Ja też musiałam już zakończyć prace jesienne.
Piękną jesień pokazujesz u siebie i cudowne marzenia angielskie Dziękuję, że za to chcesz się nimi dzielić.

Mam do Ciebie pytanie. Pamiętam, że masz dalię Franz Kafka, pamiętasz, gdzie ją kupiłaś. Masz pewnego sprzedawcę dalii?. Ja kupiłam w tym roku cztery odmiany, między innymi Franza, żadna nie była właściwa. Trafiłam na takiego strasznego oszusta.
kasiek 16:36, 28 lis 2014

mira napisał(a)

chciałam zrobić fotkę do 4 pór roku - zamysł fajny ale wiele nie mam choć coś zbierm

wejście do ogrodu robiłam często może skleję

Ale masz piękne wejście! O tej porze ładny widok oznacza mistrzostwo kompozycji Gratuluję
Ewkakonewka 20:03, 28 lis 2014

mira napisał(a)

No oby się udalo

kulki nie posadzone bo mam pewne ruchowe ograniczenia choć już obmyślam metodę

Tylko nie przekombinuj bo słabo by było
Pszczelarnia 11:22, 04 gru 2014

Sprawdzam stan pierniczków. To dziś zapraszam na zmagania makowcowe w ilościach hurtowych.