Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

Katkak 17:28, 17 gru 2015

Fajnie ta szczeć wygląda . Jakbyś jeszcze ciapła brokatem, to byłaby iście świąteczna .
mira 17:30, 17 gru 2015

Katkak napisał(a)
Fajnie ta szczeć wygląda . Jakbyś jeszcze ciapła brokatem, to byłaby iście świąteczna .

ciapłam, ciapłam brokat jest wszędzie, bo jeszcze dałam światełka więc jak zapalam to zawsze trochę leci
mira 17:37, 17 gru 2015

A teraz pokażę co wyprodukowałam na warsztatach.
Otóż jakiś czas temu zapisałam się z moją sąsiadką na warsztaty - a w zasadzie ona nas zapisała.
Nadszedł termin a ja w łóżku co prawda na antybiotyku ale bez sił, humoru i chęci.
No ale myślę, może to mi pomoże... więc zebrałam się

warsztaty były w sklepie dla plastyków, więc otoczenie wspaniałe, do tego herbatka w pięknych kubeczkach

przedmiotem były medaliony /ponoć modne teraz/ robione techniką postarzania - jakoś ta technika mi nie pomogła na zdrowiu no ale tajniki zgłębiłam

z pewną nieśmiałością pokażę co mi wyszło choć to pierwsze i raczej ostatnie - bo materiały są dość drogie a ja i tak wolę świecące szkiełka

Katkak 17:40, 17 gru 2015

mira napisał(a)
A teraz pokażę co wyprodukowałam na warsztatach.
Otóż jakiś czas temu zapisałam się z moją sąsiadką na warsztaty - a w zasadzie ona nas zapisała.
Nadszedł termin a ja w łóżku co prawda na antybiotyku ale bez sił, humoru i chęci.
No ale myślę, może to mi pomoże... więc zebrałam się

warsztaty były w sklepie dla plastyków, więc otoczenie wspaniałe, do tego herbatka w pięknych kubeczkach

przedmiotem były medaliony /ponoć modne teraz/ robione techniką postarzania - jakoś ta technika mi nie pomogła na zdrowiu no ale tajniki zgłębiłam

z pewną nieśmiałością pokażę co mi wyszło choć to pierwsze i raczej ostatnie - bo materiały są dość drogie a ja i tak wolę świecące szkiełka

Z pewną nieśmiałością??? Miruś daj spokój, przecież to jest piękne
mira 17:44, 17 gru 2015

Zainspirowana Waszymi pomysłami idę coś zrobić bo dość tego leżenia
no i dość technik postarzania, chyba wolę odmładzanie więc następnym razem pójdę na decupage

mira 17:47, 17 gru 2015

Katkak napisał(a)

Z pewną nieśmiałością??? Miruś daj spokój, przecież to jest piękne

No dobrze, skoro tak to wybieraj

mnie humor poprawiają takie zestawy
Gabriela 17:48, 17 gru 2015

Mira produkcje bombowe, takie na bogato i glamour. Byłam dziś dwie godziny na Rynku w Krakowie i widziałam w AD, czyli Almi Decor kiedyś te jezyki. Zaopatrzylam sie tam w bombki i zabawki, jak co roku bo kolekcję zbieram. Gdyby jeże były w opcji wiszacej to już bym miała.
mira 17:53, 17 gru 2015

Gabriela napisał(a)
Mira produkcje bombowe, takie na bogato i glamour. Byłam dziś dwie godziny na Rynku w Krakowie i widziałam w AD, czyli Almi Decor kiedyś te jezyki. Zaopatrzylam sie tam w bombki i zabawki, jak co roku bo kolekcję zbieram. Gdyby jeże były w opcji wiszacej to już bym miała.

Jak to pomieścisz co roku wieszasz wszystko? Ja też chcę na rynek do Krk, miałam być w tym tygodniu, ja bym chciała konika na biegunach takiego z tych miniatur -
Gabriela 19:05, 17 gru 2015

Były koniki czerwone. A ja mam lokomotywkę, gwiazdki, serduszka, skrzydełka.
Rynek zaraz u siebie będę wklejać.
margaretka3 19:38, 17 gru 2015

Ta szklana szopka mi się podoba
Może ja jutro podejdę na Rynek...